joi, 24 mai 2018

Better Watch Out (2016)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Olivia DeJonge, Levi Miller, Ed Oxenbould, Aleks Mikic, Dacre Montgomery

Regizor: Chris Peckover [a mai regizat: Undocumented(2010)]

Incasari: 100.000 $

Filmul a obtinut 8 premii, printre care:
- Golden Raven - International Competition, Brussels International Festival of Fantasy Film (BIFFF), 2017
- Audience Award - Best European / North-South American Feature, Fantasia Film Festival, 2017
- Jury Award - Best Actor (Levi Miller), FrightFest, 2017
- Jury Award - Best Death, FrightFest, 2017
- Audience Award - Best Film, Ithaca International Fantastic Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 67/100

Pe o strada linistita dintr-o suburbie, trebuie sa apere un baiat de doisprezece ani de intrusi, dar descopera ca nu are de a face cu o spargere obisnuita.

Acest film a reusit sa ma ia putin prin surprindere. Are un inceput fals, care te lasa sa crezi ca urmeaza sa o iei pe un drum batatorit de clisee si actiuni previzibile, dar la un moment dat totul ia o turnura mult mai interesanta. Povestea se schimba brusc si chiar daca nu este in intregime originala, este foarte palpitanta si plina de suspans. Este de apreciat ca reuseste asta cu putine mijloace. Este un film simplu, bine scris si bine pus in scena.

Nici distributia nu pare cine ste ce la prima vedere si chiar daca am vazut cateva interpretari mediocre in rolurile secundare, cei doi protagonisti au fost o surpriza placuta. Chiar daca nu au avut vreo chimie extraordinara, individual prestatiile lor au fost foarte bune, naturale si cu un aer proaspat. Ambii sunt foarte tineri si cred ca o sa mai dau in curand si peste alte filme de-ale lor.

Chiar daca a aparut in preajma craciunului, va avertizez ca nu este un film de familie. Aproape fiecare cadru emana un aer diabolic ciudat. Este un thriller inventiv, cu destule scene cu potential de a speria spectatorii. Prin urmare, vi-l recomand cu incredere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!