sâmbătă, 26 mai 2018

Cops and Robbers (2017)

Gen: Actiune

Distributie: Michael Jai White, Quinton 'Rampage' Jackson, Tom Berenger, Patrick Kilpatrick, Victoria Pratt

Regizor: Scott Windhauser [a mai regizat: Dead Trigger(2017)]

Buget: 5.500.000 $

Nota Gealapa: 2.05

Un ofiter de politie greu pus la incercare, trebuie sa joace un joc de-a soarecele si pisica cu un spargator de banci, care vrea sa il umileasca in timp ce evadeaza.

Ma asteptam sa vad un film de actiune mediocru, dar nu banuiam cam cat de prost o sa fie. Nu credeam ca cineva poate sa strice atat de mult un film de actiune destul de simplist, pentru ca nu avem de a face cu vreo poveste complexa si greu de urmarit. Bugetul chiar a fost unul decent pentru un asemenea film. Cu toate astea, Cops and Robbers nu arata bine deloc. Pare in permanenta stangaci si fortat. Putinele scene de actiune sunt atat de nereusite ca sunt foarte greu de privit.

Distributia nu anunta acest dezastru. Spun asta pentru ca are destule nume care au suficienta experienta in filme de categoria B decente. Din pacate, de data asta nu am vazut nici un fel de chimie, iar prestatiile individuale au fost groaznice. Nu pot numi nici macar o exceptie, care sa fi avut vreo interpretare mai de Doamne-ajuta.

Nu stiu daca producatorii au dorit ca publicul sa isi puna unele intrebari vazand acest film, dar singura intrebare pe care mi-am pus-o eu a fost de ce au facut filmul asta? Actiunea este slaba, suspansul nu exista, povestea este superficiala si este imposibil sa empatizezi cu vreun personaj. in afara de o rasturnare de situatie care te mai dezmorteste la un moment dat, acest film nu are nimic de oferit. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!