luni, 21 mai 2018

Mega Piranha (2010)

Gen: SF, Horror

Distributie: Paul Logan, Tiffany, Barry Williams, David Labiosa, Jude Gerard Prest

Regizor: Eric Frosberg [a mai regizat: Sex Pot(2009), Monster(2008), Torture Room(2007), Night of the Dead: Leben Tod(2006), Alien Abduction(2005)]

Buget: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 3.10

Un grup de piranha mutanti feroce scapa din raul Amazon si mananc tot in calea lor spre Florida.

Un film exact atat de execrabil cat ma asteptam. O intriga ridicola, dezvoltata fara nici un fel de argument stiintific, pusa in scena cu ajutorul unor efecte jenante si al unui scenariu monosilabic. Pe scurt, niste piranha uriasi pe care o bomba nucleara doar ii ameteste putin, sunt invinsi dupa ce unul dintre ei varsa o picatura de sange, declansand o reactie in lant si facandu-i sa se automanance. Acest film nu are nici macar umorul din Sharknado, care sa il faca mai usor digerabil.

Bineinteles ca avand asemenea date , distributia nu putea fi decat una de acelasi nivel. Mie imi sunt familiare vreo doua dintre nume, doar pentru ca am mai vazut filme de genul asta. Pentru orice om normal insa, acesti actori nu inseamna nimic. Prestatiile lor sunt absolut jenante. imi inchipui ca actorii din filmele de genul asta sunt exact ca fotbalistii din liga a cincea, adica au joburi full time, iar cand ies de la serviciu mai acorda cate o ora-doua si hobbyului lor, actoria, fara a avea pretentia sa ii ia cineva in serios.

Sa facem o recapitulare. Avem de a face cu pesti piranha de dimensiunea unui avion, acre sar din apa si aterizeaza in orase unde si explodeaza, avem un expert in arte martiale care bate niste piranha mai mici, cam de dimensiunea unui frigider si niste politicieni si soldati care nu au nici o retinere sa bombardee o tara straina pentru a omori cativa pesti. Ideea pentru acest film, pare una venita unor liceeni la o betie cu prietenii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!