miercuri, 2 mai 2018

Dark Awakening (2014)

Gen: Horror, Mister, Thriller

Distributie: Jason Cook, Lance Henriksen, Valerie Azlynn, Wiliam Pifer, Lauren Sesselmann

Regizor: Dean jones [a mai regizat: Coffin Baby(2013)]

Nota Gealapa: 2.45

Un thriller despr eun cuplu care transforma o proprietate veche in noua lor casa si la scurt timp incep sa vada spiritele unor copii morti.

Filmul asta promitea sa fie un horror de duzina mediocru, dar din pacate a fost mult mai putin de atat. Am asteptat tot filmul sa ma sperii, dar acel moment nu a mai venit. In afara de cateva machiaje de efect, prea putin puse in valoare, nu prea am ce aspecte pozitive sa remarc. Originalitatea lipseste cu desavarsire, iar plictiseala este la ea acasa in acest film. dupa vreo zece minute am inceput sa ma uit constant catre monitor sa vad cat mai e pana se termina.

Si castingul a fost ratat. Distributia propune un singur nume cu ceva rezonanta, cel al lui Lance Henriksen, dar daca pui impreuna un actor obosit dupa atatia ani de cariera, un proiect cu tinte extrem de scazut si un scenariu sec, nu are cum sa iasa ceva bun. Protagonistul Jason Cook, pare ca a avut un rol solicitant, cel putin la prima vedere, dar chiar daca personajul sau isi schimba personalitatea cu 180 d egrade la un moment dat, chiar si in aceste conditii cred ca era nevoie de minime abilitati actoricesti pentru a produce o prestatie decenta, dar acestea au lipsit cu desavarsire.

Filmul nu trebuie judecat neaparat dupa lipsa de originalitate a intrigii. Sunt zeci de filme cu o premiza asemanatoare, dar multe dintre ele au reusit sa o puna in scena mult mai profesionist. Filmul asta in schimb, pare ca a fost filmat doar martea in alea trei ceasuri rele pentru ca nu prea a mers nimic cum trebuie. Dupa un inceput promitator care creeaza oarecare suspans, dialogurile superficiale, lipsa de chimie dintre protagonisti si previzibilitatea povestii fac ca acest film sa se prabuseasca incet dar sigur panala final; aproape la fel de incet ca ritmul in care avanseaza povestea. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!