vineri, 1 iunie 2018

The Emoji Movie (2017)

Gen: Animatie, Comedie, Familie

Distributie: T. J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright

Regizor: Tony Leondis [a mai regizat: Igor(2008), Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch(2005)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 201.000.000 $

Premii:
- Worst Movie of the Year, Golden Schmoes Awards, 2017
- Worst Picture, Razzie Awards, 2018
- Worst Director, Razzie Awards, 2018
- Worst Screen Combo, Razzie Awards, 2018
- Worst Screenplay, Razzie Awards, 2018

Nota Gealapa: 4.60
Metascore: 12/100

Gene, un emoji multi-expresional, porneste intr-o calatorie la capatul carei sa devina un emoji normal.

In ziua de azi se fac filme, mai ales animatii, din orice. Aceasta idee cu emoji nu parea cea mai absurda idee de film pe acre am auzit-o, dar s-a dovedit a fi o alegere total neinspirata. Poate ca potentialul a existat si a fost irosit de scenariu, poate intriga a fost gresita de la inceput, dar indiferent care a fost motivul, cert este ca a fost un supliciu sa urmaresc acest film. Povestea banala si previzibila, glumele bune au fost si ele destul de rare si in permanenta am avut senzatia ca lipseste ceva. Din pacate acest film a irosit in totalitate un buget demn de o soarta mai buna.

Distributia nu este rea pentru o animatie, dar cumva, nu am simtit o implicare totala la dublaj si asta a fost si unul din motivele pentru care nu am putut empatiza cu vreun personaj. Nu as gasi reprosuri neaparat actorilor; cred ca de vina este tot cadrul destul de nepotrivit si stangaci, pentru ca vorbim totusi de nume cu destul de multa experienta si nu ar fi dat-o in bara toti in acelasi timp.

Recenzia unui copil de 5 ani ar putea spune ca este un film exceptional, cu o cinmeatografie superba, palpitant. amuzant si povestit intr-un mod exemplar. Din pacate, cred ca aceasta este varsta maxima la care te poti bucura de acest film. Animatiile moderne trebuie sa se adreseze unei planse de public mult mai mare. Trebuie sa ii faca fericiti pe copii, fara sa ii neglijeze insa pe parinti, sau pe adolescentii carora pur si simplu le plac animatiile. Chiar daca prin natura subiectului s-ar fi putut atinge niste coarde nostalgice la publicul cat de cat matur, nu a existat acest interes. Concluzia este ca daca ati trecut de clasa pregatitoare nu aveti de ce sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!