duminică, 17 iunie 2018

Band of Robbers (2015)

Gen: Aventura, Comedie, Crima

Distributie: Kyle Gallner, Adam Nee, Matthew Gray Gubler, Melissa Benoist, Daniel Edward Mora

Regizor: Aaron Nee [a mai regizat: The Geniuses(2010), Return(2009), The Last Romantic(2006)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 57/100

Tom Sawyer si Huck Finn sunt adulti si cauta inca o comoara care le tot scapa din copilarie.

Interesanta aceasta abordare moderna a povestirilor arhicunoscute ale lui Mak Twain. Este greu insa sa aduci n prezent personaje atat de bine infipte in epoca lor temporala, mai ales cand inceci sa faci asta cu putine resurse si fara sa depui prea mult efort. Astfel ca, in afara de cateva nume si inca vreo doua elemente din carte, filmul nu are nici o legatura cu sursa de inspiratie. Nu m-a deranjat foarte tare acest aspect, mai ales ca filmul a fost destul de amuzant. Se folosesc mai multe tipuri de umor, in incercarea de a acoperi gusturile unui numar cat mai mare de oameni, dar nu toate glumele sunt reusite.

Distributia are nume destul de importante in rolurile mici. Cei doi protagonisti sunt mai degraba necunoscuti, dar ambii au oferit prestatii decente, dar acesta nu este genul de film in care sa impresionezi cu calitatile tale artistice. A fost insa o placere sa ii vad putin la lucru pe Eric Christian Olsen sau Stephen Lang. Amandoi au oferit un plus de savoare filmului.

Cinematografia a fost surprinzator de buna, destul de mult peste nivelul filmului si chiar daca nu toate glumele au fost cine stie ce, am apreciat umorul subtil prezent din cand in cand. Este un film interesant, care probabil va va fi pe plac, dar sa nu va asteptati sa vedeti o adaptare mot-a-mot a cartii. Este o productie mai excentrica.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!