sâmbătă, 16 iunie 2018

Demonic (2015)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Maria Bello, Frank Grillo, Cody Horn, Dustin Milligan, Scott Mechlowicz

Regizor: Will Canon [a mai regizat: Brotherhood(2010)]

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80

Un ofiter de politie si un psiholog investigheaza moartea a cinci oameni, ucisi in timp ce incercau sa invoce un spirit.

Verdictul pentru acest film este unul simplu: decent. E adevarat ca se putea mult mai ine, dar ar fi putut fi si mult mai rau. povestea este una tipica pentru un asemenea film, dar din pacate scenariul nu a reusit sa ofere pana la final vreun scop al intregii povesti si in loc sa explice lucruri importante, s-a multumit cu dialoguri banale si explicarea de prea multe ori a unor scene deloc complicate. M-am multumit cu faptul ca m-am speriat de cateva ori si chiar am fost surprins de cum evolueaza povestea la un moment dat, catre un final insa, la fel de obinuit in filmele horror.

Distributia nu este nici ea rea deloc. Sunt vreo doua-trei figuri familiare, actori de categoria B, respectabili, cu prestatii in regula, fara prea mult sare si piper, dar si cu un numar rezonabil de cusururi. As spune ca prestatiile mai naturale si mai credibile au venit din rolurile secundare si actorii care au dat viata acelor personaje au sustinut cu adevarat filmul din acest punct de vedere.

Povestea a reusit sa ma mentina interesat pana la final si dornic sa vad ce s-a intamplat de fapt. Eu cred ca filmului i-ar mai fi trebuit vre 15 minute, ca sa umple niste goluri importante din poveste si sa nu mai para asa "grabit". Pe de alta parte insa, sperieturile vin aici cam una la 15-20 de minute, deci exista posibilitatea ca un film mai lung sa fie si mai prost. In concluzie, filmul nu aduce nimic nou genului si nici macar nu exceleaza in procedee arhicunoscute, dar reuseste sa fie interesant si nu este chiar o pierdere de vreme. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!