duminică, 5 iulie 2020

Mega Shark vs. Crocosaurus (2010)

Gen: SF, Actiune, Horror

Distributie: Gary Stretch, Jaleel White, Sarah Lieving, Robert Picardo, Gerald Webb

Regizor: Christopher Ray [a mai regizat: 2nd Chance for Christmas(2019), Staged Killer(2019), Dick Dickster(2018), Minutes to Midnight(2018), Circus Kane(2018)]

Nota Gealapa: 3.25

Un megalodon infrunta un crocozaur cauzand distrugeri uriase, iar armata Statelor Unite trebuie sa incerce sa distruga monstrii care provoaca haos.

 A trecut ceva timp de cand am vazut un film de genul asta. Mega Shark este un fel de franciza, care are o serei de filme in care megalodonul infrunta diverse alte creaturi. Aceste filme sunt produse de o companie specializata in astfel de proiecte ieftine in care actoria nu conteaza, personajele sunt superficiale, efectele vizuale sunt deplorabile si premizele sunt uneori jenante. Daca nu puneti pret  pe nici unul din aceste lucruri, atunci acest film, ca si altele de teapa sa, poate fi dstractiv. Nu faceti greseala insa sa gasiti ceva care sa aiba sens in acest film; este pe atat de ridicol pe cat lasa sa se inteleaga titlul.

Distributia nici nu conteaza. Da, vorbim de actori anonimi, al caror talent este cel putin discutabil si care de cele mai multe ori se fac de ras, dar cu o asemenea gluma de scenariu si poveste ridicola, nici cele mei importante nume ale industriei nu ar fi putut da sens acestui film. Nu numai ca nu pot remarca pe cineva cu o prestatie pozitiva, dar nici macar o remarca negativa nu pot face despre vreo interpretare, pentru ca prestatiile actorilor sunt ca o finala olimpica a ridicolului. Cei care au aratat o licarire de abilitate, au fost blocati in toate cliseele din lume.

Pentru ca un astfel de film produs pentru canalul SyFy sa functioneze cat de cat, are nevoie de umor si autoironie, iar din acest film cam lipsesc, ceea ce il face mediocru chiar in propria nisa. In apararea lui, pot spune ca este o idee mai bun decat predecesorul sau Mega Shark vs. Giant Octopus, dar intreaga serie face parte dintr-o categorie de filme deloc onoranta, despre care se pot spune a nu se compara cu... Sharknado. Prin urmare, nu cred ca este cazul ca cineva sa piarda timp cu acest film, chiar daca este in cautare de ridicol, sau fani ai filmelor cu rechini. Sunt destule filme mai distractive decat acesta, din care se poate alege.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!