joi, 16 iulie 2020

Avenging Angelo (2002)

Gen: Actiune, Comedie, Crima

Distributie: Sylvester Stallone, Madeleine Stowe, Anthony Quinn, Raoul Bova, Harry Van Gorkum

Regizor: Martyn Burke [a mai regizat: Under Fire: Journalists in Combat(2011), Pirates of  Silicon Valley(1999), Witnesses(1988), The KGB Connection(1982), The Last Chase(1981)]

Buget: 17.000.000 $
Incasari: 824.597 $

Nota Gealapa: 5.75

O femeie care afla ca este fiica unui sef al mafiei proaspat ucis, cauta razbunare avandu-l alaturi pe bodyguardul de o viata al tatalui ei.

Acesta este doar un alt film care are o criza de identitate. Nu e hotarat daca vrea sa fie un film de actiune sau o comedie, asa ca isi inmoaie picioarele in ambele stiluri iar rezultatul este o productie confuza, care nu reuseste sa se integreze cu succes in nici unul din cele doua genuri. Exista si cateva scene auzante si cateva scene de actiune decente, dar per total povestea nu se leaga si nu este cea mai palpitanta experienta. Dialogurile sunt destul de superficiale si filmul arata mult mai ieftin decat bugetul pe care l-a avut la dispozitie.

Distributie este decenta, dar cine vrea sa il vada pe Sylvester Stallone in comedii romantice? Nu e recunoscut pentru profunzimea interpretarilor sale si pentru cat de emotionante sunt acestea. Culmea etse ca nu el a fost principala problema din acest punct de vedere. Madeleine Stowe a avut o prestatie mult mai slaba. A fost inexplicabil de ezitanta si nesigura. Anthony Quinn a fost singurul actor convingator din acest film, care cred ca a fost si ultimul din cariera lui. Pacat ca personajul lui este atat de neimportant. Chiar daca pe hartie distributia a aratat interesant, in realitate s-a dovedit a fi neinspirata.

Filmul este destul de distractiv dar nu merita efortul de a il cauta, sau a plati pentru el. Daca ajunge cumva intamplator in playilist, atunci e ok sa il vedeti pentru ca plictisitor nu este. Scenatiul slabut si distributia prost aleasa saboteaza de la inceput acest film si fac ca acesta sa fie doar o productie de duzina deloc memorabila. Deja stau de cateva minute sa ma gandesc la inca o fraza pe care sa o spun despre el, ca sa inchei paragraful si nu imi vine nimic. Asta ar trebui sa fie un indiciu despre banalitatea acestui film, pe care normal ca nu il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!