duminică, 19 iulie 2020

American Dream/American Knightmare (2018)

Gen: Documentar

Distributie: Marion 'Suge' Knight, Antoine Fuqua

Regizor: Antoine Fuqua [a mai regizat: What's My Name: Muhammad Ali(2019), The Equalizer 2(2018), The Magnificent Seven(2016), Southpaw(2015), The Equalizer(2014)]

Nota Gealapa: 4.15

Un documentar despre viata si realizarile producatorului de gangsta rap, Suge Knight.

Cred ca acets film este una dintre cele mai mari dezamagiri cinematografice din ultima vreme. un documentar cu un subiect foarte interesant si la carma cu un regizor din mana caruia au iesit foarte multe filme bune; pe hartie parea ca nu are ce sa mearga rau, dar din pacatetotul a mers extrem de rau. Am vazut documentare in care se prezenta ideea ca Pamantul este plat, care aveau macar o umbra de argumentare si incercau sa prezinte niste fapte. Acest documentar este extrem de subiectiv si se bazeaza exclusv pe marturiile unui personaj despre care este bine stiut ca minciuna este cea mai mica problema de caracter pe care o are.

Asadar, distributia este formata doar din 'Suge' Knight, care ne prezinta o realitatea personala, pe care el ar vrea sa o faca credibila pentru publicul larg, dar minte despre lucruri deja dovedite si pune astfel sub semnul intrebarii si eventualele lucruri adevarate pe care le spune. Pe langa acesta, singura figura care mai apre este cea a regizorului Antoine Fuqua, care nu face altceva decat sa dea din cap aprobator. Daca acesta nu a fost santajat cumva de 'Suge' Knight, atunci nu are nici o scuza ca s-a compromis in acest fel.

Acest personaj ar fi trebuit sa aiba alte prioritati decat sa incerce sa isi spele imaginea si sa defileze cu cati bani are si cat de bine o duce, in ciuda faptului ca a stat prin inchisori ani intregi pana la filmarea acestui proiect. Poate daca facea asta, acum nu era inchis din nou, de aceasta data pentru 28 de ani. Va recomand sa stati cat mai departe de acest film. Sunt multe documentare pe piata mult mai bune despre 2Pac si chiar despre 'Suge' Knight insusi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!