marți, 21 iulie 2020

God Bless the Broken Road (2018)

Gen: Drama, Familie, Romantic

Distributie: Matthew Derek Davis, Arthur Cartwright, Adam Agee, William Matthews, Lindsay Pulsipher

Regizor: Harold Cronk [a mai regizat: Unbroken: Path to Redemption(2018), God's Not Dead 2(2016), The Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure(2015), Pirate's Code: The Adventures of Mickey Matson(2015), God;s Not Dead(2014)]

Buget: 3.400.000 $
Incasari: 2.848.233 $

Nota Gealapa: 4.75
Metascore: 31/100

O vaduva cu probleme financiare, care isi jeleste sotul, intalneste un pilot de curse.

Drama, famile, romantic, acest film are cate putin din fiecare gen, dar este inainte de toate un film crestin. Un film care nu vrea sa se deconspire din prima, dar o face in cele din urma si deloc inspirat. Povestea nu este originala, scenariul nu este deloc unul care sa inspire si momentul in care religia este prezentata ca solutie universala pentru orice problema, asomeaza filmul definitiv. Trebuie sa recunosc insa ca acest gen de filme au inceput sa arate din ce in ce mai bine. Exista acum scene de actiune, exista cateva cascadorii si cinematografie mai inspirata, dar nu am gasit inca unul care sa reuseasca sa imbrace acest mesaj crestin intr-un aluat usor digerabil.

In afara de Gary Grubbs, a carui figura este cat de cat recognoscibila, restul distributiei este pe deplin anonima si dupa prestatia din acest film, unii dintre actori vor ramane in continuare anonimi. Interpretarile au fost foarte cringe uneori si per total destul de stangace si au reusit sa strice o poveste destul de plauzibila, chiar daca slabuta in general. Au existat totusi si vreo doua scene emotionante care au mai salvat aparentele cum ca acesta ar fi un fim normal. Cea mai inspirata interpretare a fost cea a lu Makenzie Moss, care pare a fi un copil foarte talentat si cred ca are un viitor in aceasta industrie.

Acest film se vrea a fi un reminder ca viata nu este mereu cum ne dorim si in momentele grele trebuie sa ne pastram credinta si sa cautam sa ne ghidam prin rugaciune, dar cand transmiti un astfel de mesaj trebuie sa ai grija sa il ambalezi frumos si sa il faci usor de acceptat, pentru ca daca voiam sa vad o predica ma duceam la biserica, nu ma uitam la un film, dar daca tot mi-ai dat planurile peste cap, macar fa-o cat mai putin intruziv. Lipsa oricarui suspans a facut ca acest film sa fie o experienta total nereusita pentru mine si nu il recomand nimanui.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!