joi, 2 august 2018

Crossing Point (2016)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Shawn Lock, Paulina Gaitan, Tom Sizemore, Jacob Vargas, María Gabriela de Faría

Regizor: Daniel Zirilli [a mai regizat: The Asian Connection(2016), Time Rush(2016), Black Beauty(2015), Locked Down(2010), Circle of Pain(2010)]

Nota Gealapa: 4.35

Michael si Olivia, un cuplu de indragostiti, pleaca in vacanta in Baja, dar lucrurile devin inspaimantatoare cand Olivia este rapita de un traficant de droguri, care ii cere lui Michael sa treaca granita in Statele Unite cu un rucsac plin cu cocaina furata de la un cartel in 12 ore, ca sa nu o omoare pe iubita lui. In timp ce incearca sa razbata prin lumea subterana din Mexic, un politist din Tijuana este pe urmele lui, iar cei doi ajung in cele din urma o forta de luat in seama.

Nu aveam cine stie ce asteptari de la acest film, chiar daca intriga ar fi avut destul potential. Singurul lucru care mi-a dat o oarecare speranta ca ar putea fi bun, este povestea inspirata din fapte reale. Asta mereu face un film mai interesant, dar de aceasta data nici acest detaliu nu a fost suficient. Prima jumatate a filmului pare o pelicula facuta de amatori, atat de stangaci este totul. Spre final se mai dezheata lucrurile dar prea utin pentru a salva impresia. Scenariul este mediocru, muzica este deranjanta si sunt convins ca s-au abatut extrem de mult de la povestea originala, acre a inspirat filmul. Cateva scene decente pe ici, pe colo, dar senzatia generala a fost ca timpul s-a dilatat, iar cele 90 de minute au trecut prea greu.

Distributia are vreo doua nume decente, cum ar fi Tom Sizemore, dar acestea sunt aparitii sporadice, al caror singur scope este sa justifice aparitia acestora pe afis, in incercarea disperata de amai agata ccativa spectatori. Protagonistii sunt aproape amatori si au produs interpretari rigide si nesigure fara vreun moment de sclipire. Sper sa nu mia dau prea curand de filme ale acestora.

Daca vreun prieten de-al vostru nu apare in el, nu vad cum ar putea sa va placa. De la poster si pana la ultima replica, totul la acest film este absolut banal. O sa ajunga sa fie difuzat de televiziuni falimentare din tari de mana a doua. In afara de "latura murdara" a Mexicului, pe care o prezinta cat de cat ok dupa parerea mea, in rest... am vazut partide de sah mai palpitante. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!