luni, 20 august 2018

Monster Trucks (2016)

Gen: Actiune, Aventura, Comedie

Distributie: Lucas Till, Jane Levy, Thomas Lennon, Barry Pepper, Rob Lowe

Regizor: Chris Wedge [a mai regizat: Epic(2013), Robots(2005), Ice age(2002)]

Buget: 125.000.000 $
Incasari: 65.000.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 41/100

Un adolescent care lucreaza la un cimitir de masini descopera o creatura care se hraneste cu ulei, cu care s eimprieteneste si pe care incearca sa o salveze de echipa de securitate a unei companii petroliere, care o vaneaza.

Acest film este mai degraba unul pentru copii si unul destul de mediocru. Pentru ca in vremurile noastre se cauta senzationalul, cainii, delfinii sau alte animale mai comune, care erau protagonistele unor astfel de filme in trecut, au fost inlocuite acum cu creaturi care mai de care mai ciudate si mai bizare. Din acest punct de vedere, cred ca acest film a facut o alegere gresita, pentru ca e greu de empatizat cu creatia producatorilor. Umorul este slab si lipsit de originalitate, ca de altfel intreg dialogul din fim.

Ce mai salveaza acest film cat de cat este distributia si nu ma refer la protagonisti, care s-au integrat perfect in mediocritatea generala, ci la rolurile mici, unde am avut ocazia sa vad cativa actori decenti, experimentati, care si-au luat rolurile, asa mici cum au fost ele, in serios. Lucas Til, nu cred ca este foarte aproape sa devina un actor de prima mana dupa prestatia din acest film, ba as spune ca este chiar mai departe decat era inainte de acesta.

Imi inchipui ca publicul tinta si ma refer aici la copii de pana in zece ani, gaseste acest film mai interesant decat mi s-a parut mie. Probabil pentru copii este mult mai palpitant. Pana la urma, nu este nici cel mai rau film pe care sa il suporti ca adult, de dragul bucuriei copilului tau. Eu unul nu il recomand, dar am vazut dezatsre mai mari.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!