miercuri, 15 august 2018

In the Name of the King: The Last Mission (2014)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva, Daria Simeonova, Petra Gocheva, Marina Dakova

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: Rampage: President Down(2016), Rampage: Capital Punishment(2014), The Profane Exhibit(2013), Suddenly(2013), Assault on Wall Street(2013)]

Buget: 3.500.000 $

Nota Gealapa: 4.05

Un asasin modern care vrea sa se retraga, este angajat pentru o ultima misiune: sa rapeasca copiii unui om de afaceri. Lucrurile scapa de sub control cand afla ca este alessa se intoarca in evul mediusi sa restaureze ordinea intr-un regat aflat in haos.

Acesta este unul din acele filme inutile, de pe urma caruia nu profita nimeni; nici spectatorii, nici producatorii si nici actorii. Intriga este una pe care am mai intalnit-o de-a lungul timpului, dar care a fost cat de cat agreabila doar in comedii. Pe langa acest aspect, mai este si pusa in scena intr-un mod jenant si nici nu are vreo legatura cu celelalte doua filme ale seriei. Nu cred ca pot sa numesc vreo scena reusita. Declar irosit fiecare minut petrecut vazand acest film.

Distributia explica cel mai bine evolutia acestei serii. A inceput cu un Jason Statham aflat la inceput de cariera, a continuat cu un Dolph Lundgren pe final de cariera si a ajuns acum la Dominic Purcell care nu are nici o cariera. Pe langa el, o mana de actori rusi necunoscuti, disperati sa isi faca un rost in America. De prisos sa mai spun ca absolut toate interpretarile din acest film au fost extrem de slabe.

Inteleg genul fantastic si am apreciat destule filme bune care ii apartin, dar acesta este mult prea slab. In afara de mamele actorilor, nu stiu cine ar putea spune ca este un film bun. Povestea nu este fluenta deloc, personajele sunt pur si simplu aruncate in mijlocul actiunii fara sa stim nimic despre ele, iar efectele vizuale par a fi facute de un prescolar pasionat de informatica. Indiferent ca ati vazut sau nu celelalte doua filme ale seriei, e cazul sa stati departe de acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!