sâmbătă, 11 august 2018

Deadpool 2 (2018)

Gen: Actiune, SF, Comedie, Aventura

Distributie: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz

Regizor: David Leitch [a mai regizat: Atomic Blonde(2017), John Wick(2014)]

Buget: 110.000.000 $
Incasari: 734.000.000 $ (pana acum)

Premii:
- Best Teaser, Golden Trailer Awards, 2018
-Most Original Trailer, Golden Trailer Awards, 2018

Nota Gealapa: 8.05
Metascore: 66/100

Mercenarul mutant cu gura mare Wade Wilson (aka Deadpool), pune laolalta o echipa de mutanti care sa protejeze un copil cu puteri spranaturale impotriva lui Cable, un cyborg brutal care s-a intors in timp pentru a-l omori.

Am vauzt filmul acum vreo doua luni, dar am asteptat putin pana sa ii fac recenzia, ca sa fiu cat mai obiectiv. Am sperat ca acest sequel sa nu strice tot ce a facut bun primul Deadpool si din fericire nu a facut deloc asta, ba chiar as spune ca a fost fix la acelasi nivel cu primul film. Singurul lucru pe care nu l-a mai avut a fost elementul surpriza. In rest, efectele vizuale si speciale au fost la acelasi standard, scenariul a oferit o multime de dialogurei savuroase, umorul si referintele au fost foarte bune si povestea destul de interesanta.

Distributia este in continuare foarte buna. Pastreaza actori si personaje importante din primul film, dar vine si cu cateva completari foarte reusite. Cele mai importante sunt Josh Brolin si Zazie Beetz. Ambii s-au ridicat la nivelul lui Ryan Reynolds si au oferit prestatii solide, aducandu-si din plin aportul la succesul filmului. Sunt curios daca se va pastra aceasta formul si pentru urmatorul film al seriei.

Deadpool 2 este tot ce ati astepta sa fie. Actiunea nu se opreste aproape nici o secunda si umorul de calitate deja tine sa devina marca inregistrata. Muzica, cinematografia, figuratie si cam toate aspectele legate de acest film au fost alese inspirat, fiecare contribuind la un film excelent. Fiind vorba d eun film Marvel, va sfatuiesc sa ramaneti in fata ecranului si dupa ce se termina, pentru ca axista deja celebrele scene din timpul si dupa derularea genericului de final. Este unul din acele filme care nu trebuie ratat sub nici o forma. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!