marți, 28 august 2018

Another Yeti a Love Story: Life on the Streets (2017)

Gen: Comedie, Horror

Distributie: Whitney Moore, Lloyd Kaufman, Tommy Pistol, Michael Varrati, Sean Keller

Regizor: Adam Deyoe [a mai regizat: 1 Chance 2 Dance(2014), Dead Season(2012), Psycho Sleepover(2008), Street Team Massacre(2007), Yet: A Love Story(2006)]

Buget: 30.000 $

Premii:
- Funniest Feature Film, GenreBlast Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 2.15

Dupa ce se muta in Los Angeles pentru un nou inceput, Adam, tatal vaduv al unui bebelus yeti, este tarat in lumea underground a sexului cand copilul sau este rapit. Acum, cu ajutorul a doi noi prieteni, o prostituata yeti dependenta de heroina si o striperita, trebuie sa lupte impotriva unor forte malefice pentru a salva lumea.

Unul din cele mai dubioase filme pe care le-am vazut vreodata. nu e umor negru, nu e satira, nu este parodie, este doar o insiruire de glume si scene porcoase si scarboase pe alocuri. Pe langa acest film, American Pie pare o opera de arta de o finete rara. Timpul de ecran in care am vazut penisuri in toata splendoarea este comparabil cu un film porno. Avand in vedere bugetul ilar de mic, sunt convins caeste o idee venita intrun grup de prieteni dupa ce s-a fumat ecva corespunzator. Pare genul de discutie pe care o poti avea cu gasca aia de prieteni cu care iti permiti glume sexuale grosolane. Nu are nici o noima de la inceput pana la sfarsit, dar ocazional nimereste vreo doua glume chiar bune. Culmea, filmul este un sequel. nu am vazut predecesorul sau si nu este exclus sa o fac in curand, dar nu am simtit ca am pierdut vreun detaliu si nu am inteles povestea cum trebuie din acest motiv.

Cuvantul distributie este unul prea pompos pentru a descrie adunatura de oameni care si-a asumat interpretarea acestor roluri care pot bantui un individ toata viata. Fie sunt aceiasi prieteni de fumat, fie sunt niste oameni ai strazii pentru care potolirea foamei a fost mai importanta decat respectul de sine. Nu poti avea vruen pic de mandrie cand joci un yeti prostituat abuzat sexual de mai multi barbati, sau un om de servicu a carui principala bucurie in vita este sa adune galeti de sperma de a un club de streaptease.

Daca vreau sa fiu megapozitiv, as putea spune ca este un film underground care sfideaza corectitudinea politica.Tot ca sa raman intr-o nota pozitiva, as aprecia ca a iesit totusi ceva ce seamana a film cu numai 30.000 $ bani de cheltuiala. Nu am avut timp sa ma plictisesc, pentru ca am fost prea ocupat sa fiu oripilat, ingretosat sau uluit de ce mi-e dat sa vad in fata ochilor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!