marți, 7 august 2018

Little Boy (2015)

Gen: Drama, Razboi

Distributie: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie, Michael Rapaport, Cary Hiroyuki Tagawa

Regizor: Alejandro Monteverde [a mai regizat: Bella(2006)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 7.80
Metascore: 30/100

Un baiat de opt ani este dispus sa faca orice e necesar pentru a pune capat celui de-al doilea razboi mondial si sa isi aduca tatal acasa. Povestea ne prezinta dragostea indescriptibila a unui tata pentru fiul sau, precum si dragostea pe care fiul i-o poarta tatalui.

Este un film care ne prezinta razboiul dintr-o perspectiva total diferita si foarte originala. Chiar daca are destule scene comice, este unul din cele mai serioase filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Transmite un mesaj puternic, este emotionale si iti ridica si coboara starea de spirit cand si cum vrea. Filmul impresioneaza prin simplitate, mesaj, dialoguri bune si poveste reusita. Sunt cateva momente in care se exagreaza intr-o directie sau alta, dar acestea se pierd in imaginea de ansamblu si nu afecteaza prea mult filmul.

Distributia nu este rea. Chiar daca nu sunt chiar cei mai actuali si relevanti actori posibili, sunt toti experimentati, iar aceasta experienta se simte. Toti au lucrat bine impreuna, in frunte cu micutul Jakob Salvaticare si-a depus cu aceasta ocazie candidatura pentru un viitor straluctor in industrie. Nu sunt interpretari memorabile, dar sunt prestatii corecte si decente, lucru primordial intr-un asemenea film.

Costumele, decorurile si cinematografie te poarta cu succes in lumea povestii. Sunt cateva povesti secundare care poarta spectatorii in destule aventuri. Nivelul emotional este ridicat pe intreaga durata a filmului si va fi greu sa va mentineti ochii uscati. Este un film excelent, prea putin popularizat. Este un fel de comoara ascunsa pe care va recomand sa nu o ratati. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!