joi, 30 martie 2017

Anna (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Mark Strong, Taissa Farmiga, Brian Cox, Saskia Reeves, Richard Dillane

Regizor: Jorge Dorado [a mai regizat: Teresa(2015)]

Buget: 7.000.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 42/100

Un barbat care poate accesa amintirile oamenilor accepta cazul unei adolescente geniala, dar cu probleme si incearca sa afle daca este o sociopata sau victima unei traume.

Lansat initial cu numele Mindscape, acesta este un film bun, cu un scenariu consistent, pe care resursele limitate l-au impiedicat sa fie cu adevarat grozav. Intriga este destul de originala, dar nu a fost pusa in scena chiar cum ar fi trebuit. Singurul mare defect al filmului este ca devine previzibil cu destul timp inaintea finalului. Asta si felul in care arata il fac sa para o replica ieftina a unui alt film. Mie unul mi-a placut si m-a tinut captiv si dupa ce mi-am dat seama cum se va termina.

Distributia nu are nume mari, dar sunt actori experimentati, capabili sa ridice putin un scenariu, dar si actori tineri cu potential. Ma refer aici la Taissa Farmiga care a avut o interpretare corespunzatoare, iar pe alocuri a fost prea credibila in pielea acestui personaj sinistru. Mark Strong a fost pus intr-o situatie dificila de scenariu si cred ca nu s-a potrivit decat partial cu personajul sau.

Desi nu trebuie sa fii un geniu ca sa il intelegi, este genul acela de film la care trebuie sa fii foarte atent ca sa unesti punctele, motiv pentru care as recomanda sa il vedeti singuri, ca sa va puteti concentra 100%. Nu iti pune totul pe tava in primele cinci minute si asta e un lucru bun. Pot sa trec cu vederea si faptul ca unul din personajele principale este britanic atunci cand e copil si american atunci cand e adolescent si va recomand filmul in ciuda unor scapari de acest fel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!