sâmbătă, 11 martie 2017

Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root

Regizor: Jake Szymanski [a mai regizat: 7 Days in Hell(2015)]

Buget: 33.000.000 $
Incasari: 119.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 51/100

Doi frati petrecareti pun un anunt online pentru a gasi partenerele perfecte care sa ii insoteasca la nunta surorii lor in Hawaii. Crezand ca dat lovitura, cei doi se vad coplesiti de un duo crae le depaseste capacitatile.

Este o comedie usora, numai buna pentru o dupa-amiaza de weekend. Este o copie mai putin amuzanta dupa Wedding Crashers, dar isi face treaba si ofera destule scene amuzante. Bineinteles ca este previzibil, cu o intriga nerealista si plin de clisee, dar conteaza mai putin la un asemenea film. Este genul acela de comedie care iti poate provoca dureri de burta de la ras, dar pe care o uiti pana a doua zi.

Distributia nu este nici ea cine stie ce. Cel mai important nume de pe afis este cel al lui Zac Efron, care nu este chiar cel mai mare actor in viata. El si Adam Devine, partenerul sau in acest film, au prestatii decente si suficiente pentru un asemenea scenariu. Partea feminina a distributiei este cea care atarna ca o piatra de moara dupa parerea mea. Prea multe fete cu acelasi stil enervant d einterpretare si nimic care sa contrabalanseze.

Scenariul ar fi putut sa ajute filmul mai mult. Senzatia este ca a fost scris de un pusti de 12 ani care nu a facut altceva decat sa copieze niste glume din alte filme. Asta inseamna pentru multi dintre actorii din distributie ca acesta va fi filmul ala din cv-ul lor pe care spera sa nu il observe nimeni. L-as recomanda? Nu in mod deosebit, dar daca ajungeti cumva sa il vedeti, nu va fi chiar o risipa totala de timp.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!