miercuri, 8 martie 2017

Mr. Bean's Holiday (2007)

Gen: Comedie

Distributie: Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Steve Pemberton, Lily Atkinson, Preston Nyman

Regizor: Steve Bendelack [a mai regizat: We're Doomed! The Dad's Army Story(2015), The Harry Hill Movie(2013), The League of Gentelmen's Apocalypse(2005), Lee & Herring Live(1996), Robert Newman: The Dependence Day Video(1994)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 394.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 56/100

Mr. Bean castiga o excursie la Cannes, in timpul careia separa din greseala un copil de tatal sau si trebuie sa il ajute sa il regaseasca. Pe drum, el descopera Franta, ciclismul, dragostea adevarata si multe alte lucruri.

Filmul mi-a livrat exact ce ma asteptam. Acelasi umor dintotdeauna si singurul pe care orice productie cu Mr. Bean stie sa il ofere. Umor de situatie, replici putine si mult ridicol, dar destula inventivitate si o baza solida de fani si nostalgici asigura in orice moment un oarecare succes al oricarui film ar aparea cu Mr. Bean in prim-plan. Printre nostalgici ma numar si eu l-am gasit destul de amuzant, sensibil si nu m-a plictisit, desi a fost destul de previzibil. In plus, ca bonus, nici cinematografia nu e rea deloc.

Rowan Atkinson se simte ca pestele in apa in pielea acestui personaj pe care l-a facut o viata intreaga si de care este apropiat cum nu cred ca a mai fost vreodata atasat vreun actor de vreun personaj. Gasim si in rolurile secundare destule figuri cunoscute, unele de la Hollywood, care adauga si ele un plus de savoare.

Putinele dialoguri sunt foarte bine construite si ma uimeste in continuare cum Mr. Bean reuseste sa faca o scena amuzanta, desi o poti anticipa cu mult inainte. Mi se pare un film film potrivit pentru toate varstele si l-as recomanda oricui are chef sa vada un film usurel, pe care sa il uite in doua zile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!