duminică, 26 martie 2017

Blair Witch (2016)

Gen: Horror, Thriller

Distributie: James Allen McCune, Callie Hernandez, Colbin Reid, Brandon Scott, Wes Robinson

Regizor: Adam Wingard [a mai regizat: The Guest(2014), V/H/S/2(2013), The ABCs of Death(2012), V/H/S(2012), 60 Seconds of Solitude in Year Zero(2011)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 22.000.000 $

Nota Gealapa: 5.20
Metascore: 47/100

Dupa ce descopera un filmulet in care pare sa o vada pe sora lui disparuta, James si un grup de prieteni merg intr-o padure despre care se zvoneste ca este bantuita.

Nici nu pot sa exprim in cuvinte cat de dezamagit sunt de acest film. Cand iti pui un asemenea titlu, care duce omul cu gandul la un film foarte original la vremea lui si foarte bune, creezi asteptari, asteptari pe care acest film le-a inselat in totalitate. Am dat nota de trecere pentru caexista vreo doua scene interesante, dar sunt izolate si un salveaza impresia generala. Ce e mai rau este ca filmul nu are nimic original. Nici intriga si nici felul in care este filmat nu sunt deloc captivante. Este ca si cum producatorii au pus cap la cap scene care nu au mai avut loc in in alte filme.

Distributia este si ea una tipica pentru un asemenea film, adica niste tineri actori care spera sa se faca remarcati. din pacate pentru ei, la cum este filmat acest film, nici daca si-au interpretat cum trebuie partiturile, nu cred ca cineva ar fi putut sa ii observe cum trebuie. In plus, nici nu au avut cele mai grele roluri; doar tipete si multa alergatura fara rost.

Subtilitatea filmului original a fost inlocuita cu tipete si sperieturi ieftine, toate esuate. Daca nu v-ati nascut ieri, nu aveti cum sa va speriati vazand acest film. Este rusinos si pentru regizor si pentru echipa lui, ca au luat o poveste care facea furori in 1999 si cu toata noua tehnologie pe care a avut-o la dispozitie nu a reusit sa produca ceva macar comparabil ca si valoare. In nici un caz, acest film nu poate fi numit urmasul lui The Blair Witch Project. Este doar un film horror, in stilul "found footage" de mana a doua, adresat unor tineri millennials mai naivi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!