vineri, 17 martie 2017

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Distributie: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Kimberly Williams-Paisley

Regizor: Walt Becker [a mai regizat: Old Dogs(2009), 1321 Clover(2007), Wild Hogs(2007), Buying the Cow(2002), Van Wilder: Party Liaison(2002)]

Buget: 90.000.000 $
Incasari: 475.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 33/100

Dintr-o serie de neintelegeri, Alvin, Simon si Theodore ajung sa creada ca Dave o va cere in casatorie pe noua lui iubita si ii va parasi. Ei au trei zile sa ajunga in Miami si sa il opreasca, si sa se salveze nu numai de a fi parasiti dar si sa evite sa se pricopseasca cu un frate vitreg malefic.

Acesta este cel mai recent film al acestei francize inutile, care nu inceteaza sa ma uimeasca. In continuare se cheltuie sume uriase de bani pentru a anima trei veverite obosite si in continuare incasarile bat la fund filme mult mai serioase. Ca sa fiu corect, trebuie sa spun ca acest film chiar m-a facut sa rad de cateva ori, deci macar la scenariu se simte o imbunatatire.

Mare parte a distributiei ne este cunoscuta din filmele precedente ale seriei si acestia defileaza cu aceleasi prestatii suficiente si lipsite de chef. Noile aditii se straduiesc ceva mai mult, dar daca toti caii de la o caruta nu trag in aceeasi directie este greu sa ajungi undeva.

Sunt convins ca va fi un film indragite de copii, dar va atrag atentia ca nu este genul acela de animatie care are grija de toata familia. Glumele si apropourile destinate adultilor lipsesc cu desavarsire. Cred ca este cel mai curat film pe care il stiu. Personal gasesc vocile alea pitigaiate extrem de enervante si asta e suficient pentru mine sa nu recoand filmul asta nimanui...niciodata.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!