marți, 28 martie 2017

Misconduct (2016)

Gen: Thriller, Drama

Distributie: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino, Alice Eve, Malin Akerman

Regizor: Shintaro Shimosawa [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 11.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Barry L. Bumstead Award, Razzie Awards, 2017

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 24/100

Un avocat tanar si ambitios porneste un proces impotriva conducatorului nemilos al unei companii farmaceutice, dar ajunge sa fie implicat intr-o lume a coruptiei si santajului.

Un film asa si asa. Intriga este una banala, genul acela de motiv ieftin pentru o serie de evenimente marete. Scenariul, mediocru de altfel, propune destule rasturnari de situatie, multe dintre ele inutile si previzibile. Cea mai mare problema este insa finalul, pentru ca este ultima impresie cu care ramai. Si problema nu este neaparat ca finalul este previzibil; asta se intampla in majoritatea filmelor. Problema este ca este banal pana in cele mai mici detalii.

Distributia poate parea impresionanta la prima vedere, dar Al Pacino si Anthony Hopkins au roluri foarte mici. Ei probabil au acceptat aceste roluri de dragul exercitiului si se achita cu bine de sarcini, dar au mult prea putin timp de ecran pentru a face diferenta. In rolul principal este cvasi-anonimul Josh Duhamel, care ar accepta orice rol pentru a mai avea parte de putina lumina de la reflectoare si care reuseste sa fie credibil abia in ultima scena a filmului. Cel mai rau din punct de vedere al distributiei sta partea feminina, care ofera doua interpretari jenante, in doua roluri usurele, pentru acre nici scenariul mediocru nu este o scuza.

Se simte si mana unui regizor aflat la debutul absolut. Povestea, asa simpla cum este, avea totusi ceva mai mult potential. Filmul nu este chiar rau, dar de data asta actoria a sabotat aceasta productie din interior si este pacat ca nume ca Al Pacino, Anthony Hopkins sau Julia Stiles au ajuns sa accepte orice pentru bani. Nu recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!