luni, 13 martie 2017

Maximum Conviction (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Paré, Ian Robinson, Aliyah O'Brien

Regizor: Keoni Waxman [a mai regizat: Contract to Kill(2016), End of a Gun(2016), Killing Salazar(2016), Mercenary: Absolution(2015), A Good Man(2014)]

Buget: 10.000.000 $

Premii:
- Best Stunt Coordination in a Feature Length Drama, Leo Awards, 2013

Nota Gealapa: 5.85

Cross si partenerul sau Manning, doi fosti componenti ai fortelor speciale, au sarcina de a scoate din uz o inchisoare veche si de a superviza transferul a doua prizoniere misterioase. Nu dureaza mult si inchisoarea este luata cu asalt de o echipa de mercenari acre le cauta pe cele doua. Cand identitatea devarata a celor doua este dezvaluita, cross realizeaza ca se afla in mijlocul unei operatiuni mai complexa decat si-a imaginat.

Acest film ofera tot ce te-ai astepta sa primesti de la el. Este un film de actiune de mana a doua, aproape decent, ba chiar putin peste media filmelor cu Steven Seagal. Sunt destule jocuri de cuvinte si referinte interesante, dar prea putine reusite. Scenele de actiune sunt decente, dar desi intriga este una foarte simpla, unele actiuni sfideaza firul logic.

Distributia este interesanta pentru un asemenea film. Steven Seagal face in medie cam trei astfel de filme pe an. Este usor de inteles cum a aparut lipsa lui de motivatie care se vede in fiecare scena. prestatia lui este in parametrii cu care ne-a obisnuit, cu mentiunea ca nu ar trebui sa mai rada in nici un film... niciodata. Nu inteleg cum de a acceptat Steve Austin sa participe la acest film. Nu este el vreun mare actor, dar a avut aparitii in productii mai interesante. Mediocritatea acestui film l-a tras si  pe el in jos.

Nu ar trebui sa il judecam prea tare. Pana la urma nu este chiar asa de rau si nimeni nu cred ca se astepata sa vada vreo capodopera. In plus, Steven Seagal are cele mai bune scene de lupta pe care le-am vazut de la el de multa vreme. Steve Austin asigura o doza binevenita de umor. previzibil, dar destul de agreabil este concluzia finala. Nu il recomand in mod deosebit, dar nici nu va feriti de el daca va cade in maini.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!