sâmbătă, 1 ianuarie 2022

Phobias (2021)

Gen: Horror, Thriller

Distributie: Leonardo Nam, Macy Gray, Martina García, Hana Mae Lee, Ross Partridge

Regizor: Camilla Belle [aflata la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 2.95

Cinci pacienți periculoși, care suferă de fobii extreme tinuti intr-o unitate guvernamentală de testare, sunt supuși testului suprem sub supravegherea unui medic nebun care incearca sa transforme frica intr-o arma.

Nu inteleg logica dupa care mai apar astfel de filme in zilele noastre. Daca ai o poveste si un scenariu asa si asa, daca nu proaste de-a dreptul si nu ai nici banii necesarisa maschiezi din defecte prin procedee tehnologice scumpe care sa ia ochii, de ce sa te mai apuci sa faci un film care nu iti va aduce nici bani si nici apreciere. Ba mai mult, as spune ca te incurca in cariera, daca iti doresti sa te dezvolti in industrie, indiferent din ce postura participi la un asemenea proiect dezastruos. Phobias are o intriga ridicola, iar cand ai o intriga ridicola si nu ai bani este o garantie pentru esec. Avem in fata un fil scris prost, pus in scena total aiurea, cu un ritm ca un cantaret care nu nimereste notele, dar cu pretentii de mare thriller psihologic.

Distributia este formata din actori de care nu am auzit pana acum si dupa ce au prestat in acest film sunt slabe sanse sa mai aud vreodata. daca cineva reuseste sa isi faca o cariera decenta dupa asta, putem spune ca a reusit impotriva tuturor sanselor. E drept ca pe ici pe colo am vazut ceva urme de viata. Am vazut potential in anumite scena si incercari de a "vinde" povestea, dar parca toate aspectele filmului au fost construite special sa saboteze actorii si sa le ingroape orice sansa de a reusi. Astfel ca este imposibil sa indragesti vreun personaj, ba mai mult, pe majoritatea le-am gasit chiar antipatice, daca nu chiar enervante.

Phobias este efectiv un film despre nimic, jucat prost si pus in scena si ami prost. Impresia este ca s-au folosit doar zece becuri in tot filmul, pentru ca atunci cand stii ca oferi o mizerie, incerci sa o luminezi cat mai putin ca sa ascunzi rusinea in intuneric. Cred ca sunt compuneri de scoala generala mai coerente decat acest scenariu. singura parte buna a acestui film este ca se termina repede, chiardaca cele 85 de minute au parut a fi zile. Nu recomand acest film decat cuiva care cauta o metoda originala de tortura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!