luni, 10 ianuarie 2022

Night Teeth (2021)

Gen: Actiune, Crima, Drama

Distributie: Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Lucy Fry, Raúl Castillo, Alfie Allen

Regizor: Adam Randall [a mai regizat: I See You(2019), iBoy(2017), Level up(2016)]

Buget: 21.700.000 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 42/100

Un student care noaptea lucreaza ca șofer ia două femei misterioase pe care le plimba toata noaptea la diverse petreceri prin Los Angeles. Curand insa, intențiile lor însetate de sânge și lumea interlopă periculoasă și întunecată din care cele doua fac parte ies la suprafata si acesta trebuie să lupte pentru a rămâne în viață.

Nu o sa bat campii spunand ca acest film este vreo capodopera, dar nu este cazul vreunui prolipsis in ceea ce il priveste, pentru ca va asigur ca aduce un aer proaspat filmelor cu vampiri si demult sunt in cautare de filme acre sa aduca in prezent teme clasice ca aceasta. In plus, este suficient de alert, palpitant, amuzant si sangeros incat sa acopere mai toate nevoile spectatorilor. La abza intriga este aceeasi si anume vampiri acre vor sa stapaneasca lumea, dar este absolut actualizata si are una er fresh si contemporan de care m-am bucurat cu adevrat. Efectele vizuale si scenele epice nu m-au impresionat neaparat, dar au fost cel putin decente.

Filmul sufera putin la capitolul distirbutie. nu intalnim nici un actor cu adevarat consacrat, care sa dea putina greutate proiectului, nici macar in rolurile secundare. Exista cateva figuri familiare, cu ceva potential, dar vorbim aproape exclusiv de actori tineri aflati inca pe drumul spre adevarata afirmare. Ma refer aici la actori ca Alfie Allen sau Lucy Fry, dar acestia nu sunt suficienti pentru a garanta de unii singuri seriozitatea unui proiect. Interpretarile insa au fost constant bune, cu mici excese si lipsuri pe ici pe colo, dar nimic cu adevarat deranjant. E drept ca nu am vazut nici vreo prestatie mai acatarii care sa ma fi impresionat in mod deosebit.

Night Teeth este un film care nu exceleaza prin nimic si nici nu face ceva gresit in mod deosebit, reusind sa isi acopere partial lipsurile print-o productie care are stil. La final insa, te lasa cu un zambet pe buze si asta este cel ami important lucru pana la urma. Se dreseaza in principal unui public tanar, dar eu il consider potrivit pentru toata lumea si prin urmare il recomand cu incredere. Poate fi o alegere potrivita pentru oricare seara de film, daca nu aveti in plan una deosebit de romantica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!