duminică, 9 octombrie 2016

Gallowwalkers (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith, Tanit Phoenix Copley, Simona Roman

Regizor: Andrew Goth [a mai regizat: DxM(2015), Cold and Dark(2005), B.U.S.T.E.D(1999)]

Buget: 17.000.000 $

Nota Gealapa: 4.65

Un pistolar blestemat ale carui victime s eintorc din morti, recruteaza un tanar luptator sa il ajute sa lupte impotriva unei bande de zombie.

Acest film nu este decat un exemplu despre cum sa risipesti sume uriase de bani. In acelasi buget s-ar fi putut face doua filme bune. Intriga e destul de banala, iar tentavilele de a o complica sunt sortite esecului. Cinematografia nu e nici ea cine stie ce, iar scenariu mai slab nu am vazut demult. Sunt cateva scene unde efectele vizuale sunt bune, dar asta este cam tot ce are de oferit acest film.

Practic filmul ne ofera sansa sa tragem cu ochiul la decaderea lui Wesley Snipes, protagonist in acest fiasco. Prestatia lui nu este neaparat rea, dar cand esti inconjurat de rahat, tot a rahat  sa mirosi si tu. Nu stiu daca sunt trei personaje care sa fi rostit mai mult de 30 d ecuvinte tot filmul. In aceste conditii este greu sa impresionezi chiar daca ai talent.

Asa banala cum e, intriga poate crea confuzie. Avem arte de un western, cu zombie... unii dintre ei...personajul negativ este singurul care dintr-un motiv necunoscut nu are piele....etc. Scenele lasa senzatia ca sunt total aleatorii si este greu sa empatizezi cu cineva. CRed ca nu ar trebuis a va incumetati sa il vedeti nici daca sunteti fan Wesley Snipes. Ar trebui sa va ramana in amintire din filmele lui reusite.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!