marți, 18 octombrie 2016

Edge of Darkness (2010)

Gen: Drama

Distributie: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovici, Shawn Roberts

Regizor: Martin Campbell [a mai regizat: Warriors(2014), Reckless(2013), Green Lantern(2011), Casino Royale(2006), The Legend of Zorre(2005)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 170.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 55/100

Detectivul Thomas Craven investigheaza moartea fiicei sale si ii descopera nu numai viata secreta, dar si o musamalizare guvernamentala care il transforma intr-o tinta.

Acest film a fost o surpriza placuta, pana am aflat cati bani a costat. In ciuda unei intrigi lipsite de originalitate, filmul este proaspat, palpitant si cu destule momente care te vor vafe sa tresari. Nu arata totusi ca un film de 80.000.000 de dolari. Nu inteleg pe ce s-au cheltuit atatia bani. M-as fi putut lipsi si de scenele cu fantome, dar daca facem abstractie de ele, avem parte de un film de investigatie foarte bun.

Distributia il scoate de la naftalina si il arunca in rolul principal pe Mel Gibson. Acest rol in care personajul este cam obosit de viata i-a venit ca o manusa; combinat cu talentul pe care stiam ca il are, a rezultat unul dintre cele mai bune roluri ale lui din ultimii ani. Si in rolurile secundare gasim actori cu experienta, iar dintre acestia l-as remarca pe Ray Winstone, cu o prestatie foarte buna.

Ce are acest film in plus fata de altele de gen, este un plus de credibilitate si cred ca si un timp mai mare de ramanere in memoria spectatorului. Unele scene de violenta va vor prinde cu garda jos, dar acestea au un impact pozitiv asupra filmului. Este cumva un roller coaster emotional care va va tine cu ochii in ecran pana in ultima clipa, desi finalul este unul pe acre il veti anticipa la un moment dat. Il recomand cu incredere. La aproape doua ore, cat dureaza, e posibil sa aveti nevoie de doua pungi de popcorn. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!