joi, 13 octombrie 2016

A Lot Like Love (2005)

Gen: Romantic

Distributie: Ashton Kutcher, Amanda Peet, Taryn Manning, Aimee Garcia, Lee Garlington

Regizor: Nigel Cole [a mai regizat: Do Not Disturb(2016), The Wedding Video(2012), All in Good Time(2012), Made in Dagenham(2010), $5 a Day(2008)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 25.000.000 $

Premii:
- Choice Movie Rockstar Moment (Ashton Kutcher), Teen Choice Awards, 2005

Nota Gealapa: 7
Metascore: 48/100

In timpul unui zbor de la Los Angeles la New York, Oliver si Emily au o conexiune, dar isi dau seama ca nu sunt facuti unul pentru celalalt. Pe parcursul urmatorilor sapte ani se intalnesc de mai multe ori si ajung sa fie pe rand cunostinte, amici si iubiti.

Acest film nu este original, nu este imprevizibil, este siropos si cu toate astea este foarte agreabil. Are destule scene amuzante si in mod ciudat clasicele dulcegarii nu m-au deranjat deloc. Singurul lucru pe care nu il inteleg ste pe ce s-a cheltuit un buget exagerat de mare pentru un asemenea film. Armele folosite pentru a cuceri sunt simplitatea si lipsa  dramlelor secundare care sa distraga inutil atentia de la subiect.

Prestatiile artistice ale actorilor sunt poate cel mai mare atu pe care il are filmul. Ashton Kutcher este exact cum il stim, adica deopotriva simpatic si enervant, dar aici avem parte de una din interpretarile sale reusite, in special in partea a doua a filmului. Adevaratul star a fost insa Amanda Peet, care a fost naturala, sensibila, credibila si extrem de sexy. Aceasta prestatie ar fi putut sa ii lanseze cariera, dar dintr-un motiv necunoscut mie acest lucru nu s-a intamplat.

Cinematografia nu a fost nici ea rea deloc, desi Nigel Cole nu avea cine stie ce experienta in lungmetraje pana sa filmeze acest film. Miscarea camerei a fost consistenta, aratand o mana sigura si am vazut cateva tranzitii interesante, care au contribuit din film la impresia buna pe care filmul o lasa. BInainteles ca povestea nu este credibila si ca avem parte de un happy-end pe il putem anticipa din primele cinci minute, dar in categoria lui de "filme pe care sa le vezi cu iubita" este foarte buna si il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!