sâmbătă, 15 octombrie 2016

Fort Bliss (2014)

Gen: Drama

Distributie: Michelle Monaghan, Emmanuelle Chriqui, Pablo Schreiber, Freddy Rodriguez, Dash Mihok

Regizor: Claudia Myers [a mai regizat: Outside the Wire(2007), Kettle of Fish(2006)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 68/100

La intoarcerea dintr-un tur prelungit in Afganistan, un medic decorat si mama singura incearca sa reconstruiasca relatia cu fiul ei.

 Un film lacrimogen, care in lipsa resurselor materiale arunca in prim-plan suferinta unei mame, pentru a crea emotie. As spune ca acest tertip i-a reusit, pentru ca pe intreaga durata a filmului avem parte de o atmosfera apasatoare. Dramele sunt cel mai simplu de facut filme. Povestea in sine nu este deloc complicata si nici macra originala, dar filmul este agreabil desi nu cred ca va deveni un clasic.

Cel mai bine in avantajul lui functioneaza prstatiile artistice, asta in ciuda unei distributii lipsita de nume sonore. Michelle Monaghan, protagonista filmului, ar eo interpretare extrem de reusita. Este credibila si sensibila si creeaza emaptie pentru personajul ei. Si partenerii ei de platou au sustinut-o foarte bine si pe toti i-a ajutat un scenariu decent.

Cred ca filmul ar fi fost la fel de apreciat si fara dramele secundare, concentrandu-se exclusiv pe relatia mama-fiu. Asa avem parte si de putina drama intre fosti soti, o poveste de dragoste mai degraba comuna, care distrag atentia de la subiectul principal. Intr-o epoca in care serviciul militar este optional, greu de crezut ca acest film va ajunge la inima multor persoane.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!