marți, 4 octombrie 2016

American Pie Presents: The Book of Love (2009)

Gen: Comedie

Distributie: Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty, Eugene Levy, Beth Behrs

Regizor: John Putch [a mai regizat: The Father and the Bear(2016), Route 30 Three!(2014), Route 30, Too!(2012), Atlas Shrugged II: The Strike(2012), Beethoven's Christmas Adventure(2011)]

Buget: 8.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80

La zece ani dupa primul American Pie, trei noi virgini fara speranta descopera o Biblie ascunsa in biblioteca liceului. Din pacate pentru ei, aceasta este partial distrusa si cu informatii incomplete ei pornesc intr-o calatorie hilara in incercarea de a-si pierde virginitatea.

Mi-am dat seama ca am ratat un film din seria American Pie si din nostalgie am zis ca trebuie sa il bifez si pe acesta. A fost exact asa cum ma asteptam. Acelasi umor situational grosolan si de o calitate indoielnica, nuditate exagerata si personaje superficiale. Daca descopeream acum aceasta asa-zisa franciza, probabil ca mi-ar fi displacut profund, dar pentru ca am prins-o in anii ei de glorie, intr-o perioada cand acest umor era la moda, indiferent cate continuari vor exista si cat de proaste vor fi, vor ramane una din placerile mele vinovate.

Distributia are acelasi tipar ca intotdeauna, adica o gramada de fete tinere, dornice de afirmare si dispuse sa isi etaleze nurii in drumul lor spre celebritate, baietei care ar accepta orice rol, indiferent de ipostaza in care ii pune, cu acelasi scop ca si domnisoarele de care aminteam mai devreme si niste personaje mature, omniprezente in fiecare film. La acestia din urma putem observa si cele mai vizibile urme de talent actoricesc.

Filmul este unul dintre cele mai slabe din serie, pentru ca era greu sa vii cu glume noi. Singura intorsatura interesanta din scenariu este trecuta cu vederea foarte repede, desi ar fi putut aduce valoare filmului daca se insista pe partea respectiva. Putinele efecte arata destul de rau si ele.Producatorii nici nu s-au mai obosit sa ii dea drumul in cinematografe; l-au scos direct pe dvd, constienti ca vor starni interesul doar unor nostalgici ca mine. Daca nu ati copilarit cu filmele originale, nu vad nici un motiv pentru care sa va uitati la acesta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!