sâmbătă, 22 octombrie 2016

A Good Year (2006)

Gen: Romantic

Distributie: Russell Crowe, Abbie Cornish, Albert Finney, Freddie Higmore, Rafe Spall

Regizor: Ridley Scott [a mai regizat: The Martian(2015), Exodus: Gods and Kings(2014), The Counsellor(2013), The Vatican(2013), Prometheus(2012)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 9.000.000 $

Premii:
- Hall of Shame, Alliance of Women Film Journalists, 2006

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 47/100

Un broker britanicmosteneste castelul si podgoria unchiului sau din Franta, unde si-a petrecut mare parte din copilarie. In timp ce incearca sa renoveze proprietate ca sa o vanda, descopera un stil de viata relaxat de care se indragosteste.

Este foarte usor sa te regasesti in acest film; pana la urma mai toti avem cate un castel mostenit sau suntem jucatori la bursa. In afara de acest aspect, filmul chiar este foarte bune. Este asezat, sensibil si usor amuzant. Este si scump, desi nu pare. Nu a devenit un clasic, dar nici nu i-a lipsit foarte mult ca asta sa se intample. Este unul din cele mai bune filme romantice pe care le stiu.

Distirbutia este si ea foarte buna. Russull Crowe, oricat de nesuferit este in general, aici face un rol bun. Prestatia lui este credibila si chiar sensibila pe alocuri. Deliciul insa, de aceasta data, au fost actorii din rolurile secundare, care au asigurat umorul si au devenit astfel o surpriza placuta.

Filmul reuseste sa isi poarte spectatorii intr-o alta lume, cu un decor sublim si va face destule fete sa ofteze si sa lacrimeze. Este o alegere numai buna pentru o seara romantica, pentru ca nu este insuportabil nici pentru publicul masculin. Merita vazut si pentur faptul ca este prima comedie fauta de Ridley Scott. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!