sâmbătă, 1 octombrie 2016

Exposed (2016)

Gen: Drama

Distributie: Ana de Armas, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Gabe Vargas, Sandy Tejada

Regizor: Gee Malik Linton [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 4.85
Metascore: 23/100

Un politist incearca sa afle adevarul din spatele mortii partenerului sau. Cazul misterios dezvaluie coruptia din politie si un secret periculos care implica o tanara.

Prea m-am rasfatat cu filme bune in ultima vreme. Era timpul sa dau si peste unul prost. Un film ambalat frumos, care isi desface misterele precum foile de ceapa, numai ca sa ajunga la un miez sec si stricat. Intriga pare interesanta la inceput, dar pe masura ce se face lumina filmul cade in banalitate. Acest film nu are nimic care sa lucreze in favoarea lui.

Nu stiu ce pariu a pierdut Keanu Reeves ca sa apara in acest film. Desi are destul timp de ecran, personajul lui este degeaba si nu contribuie cu nimic in actiunea filmului. Aceasta prestatie este poate cea mai proasta pe care am vazut-o de la Reeves. Mi-a placut protagonista Ana de Armas, care a avut o interpretare sensibila, dar cu un asemenea film nu iti lansezi cariera.

Regia a fost si ea groaznica. Unii regizori isi demonstreaza abilitatile de la primul film care le cade pe mana, altii reusesc de la primul proiect sa omoare in fasa o posibila cariera. Cred ca Gee Malik Linton se incadreaza in a doua categorie. Filmul ar fi putut fi salvat de o editare profesionista, dar nu este cazul nici de asa ceva. Putinii bani pe care i-a avut la dispozitie acest film ar fi fost folositi ami bine daca erau donati unui proiect caritabil. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!