duminică, 16 octombrie 2016

Forsaken (2015)

Gen: Western

Distributie: Kiefer Sutherland, Donald Sutherland, Brian Cox, Michael Wincott, Aaron Poole

Regizor: Jon Cassar [a mai regizat: When the Bough Breaks(2016), Washington Field(2009), 24(2008), Company Man(2007), Danger Beneath the Sea(2001)]

Buget: 11.000.000$

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 55/100

Un pistolar incearca sa se impace cu tatal sau instrainat, in timp ce comunitatea lor este atacata de criminali care vor sa le ia pamantul.

Rare sunt ocaziile in care mai apar filme western in zilele noastre, asa ca atunci cand apare unul sunt foarte curios sa il vad. Acesta nu este un clasic, dar isi face bine treaba,a dica iti potoleste putin foamea de cowboy si impuscaturi. din pacate, cam multa drama si prea putina actiune il impiedica sa fie mai bun. Nu este cea mai originala poveste, dar respecta brandbookul unui western clasic: legaturi familiale stranse, dragoste grea si bineinteles celebra banda de raufacatori pe care eroul trebuie sa o puna pe fuga.

Distributia este foarte buna iar faptul ca Kiefer si Donald Sutherland joaca impreuna doua personaje care imparta ceeasi relatie tata-fiu, face totul mai interesant. Din pacate Kiefer Sutherland mi se pare putin moale, cum mi se pare de altfel in orice film in acre l-am vazut dupa ce am urmarit seria 24. Despre Demi Moore, care are si ea un rol aici, nu pot sa spun decat ca a imbatranit.

Westernurile putine aparute in ultimiii ani, au aproape fara exceptie un mare minus: nu reusesc sa poarte spectatorul cu succes in epoca in care se desfasoara actiune, dar cei doi Sutherland au reusit sa faca asta. Filmul este departe de a fi perfect, dar cred ca orice fan al genului il va indragi si aprecia. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!