miercuri, 24 august 2016

Sausage Party (2016)

Gen: Animatie

Distributie: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Alistair Abell, Iris Apatow

Regizor: Greg Tiernan [a mai regizat: Thomas & Friends: Go Go Thomas!(2013), Thomas & Friends: Muddy Matters(2013), Thomas & Friends: Sticky Situations(2012), Thomas & Friends: Very Thomas Christmas(2012), Thomas & Friends: Blue Mountain Mystery(2012)]

Buget: 19.000.000 $
Incasari: 71.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 66/100

Un carnat se straduieste sa descopere sa descopere adevarul despre existenta sa.

Unele desene animate au o parte pentru copii si o parte pentru adulti, ca sa tina aproape toate categoriile de public. Acesta nu are nimic pentru copii; cel mult ceva pentru adolescenti. Este vulgar, explicit, grotesc pe alocuri si extrem de amuzant. Nu sunt foarte multe lucruri de reprosat in afara unor limite depasite si a unui final fals tras de par. Puneti-va la punct cu referintele pentru ca sunt destule si e posibil sa va scape din glume. Nu va bazati exclusiv pe subtitrare, pentru ca si aici se pierd unele glume care au efect doar fonetic in lima engleza.

In spatele personajelor animate sta o armata de actori de prim rang. Ca sa va dati seama de ce fel de umor veti avea parte, e suficient sa va spun ca in spatele personajului principal se afla Seth Rogen, iar printre celelalte personaje gasim si restul gastii sale (Jonah Hill, James Franco etc.). Doar vocea lui Rogen am reusit sa o remarc in timp ce urmaream filmul, ceea ce nu este un lucru neaparat bun, pentru ca m-a scos putin din atmosfera, dupa ce abia ma obisnuisem cu niste mancaruri vorbitoare cu minti perverse.

In acest desen animat mancarea e mai vie ca niciodata oferind un punct de vedere unic si punctand la originalitate. ztotul culmineaza catre un final exagerat, bizar si amuzant in acelasi timp, care va va cauza o stare de confuzie, dar nici nu va veti putea abtine sa radeti. Se vede scriitura lui Seth Rogen, aflat la primul sau desen animat. Trailerul filmului a rulat din greseala la un cinema in locul celui de la Finding DOry, marcand probabil copiii pe viata.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!