marți, 2 august 2016

Cop Out (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Bruce Willis, Tracy Morgan, Juan Carlos Hernandez, Cory Fernandez, Sean Cullen

Regizor: Kevin Smith [a mai regizat: Holidays(2016), Yoga Hosers(2016), Tusk(2014), Jay and Silent Bob Get Irish: The Swearing O' the Green(2013), Jay and Silent Bob Get Old: Tea Bagging in the UK(2012)]

Buget: 37.000.000 $
Incasari: 101.100.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 31/100

Lui Jimmy i se fura un cartonas de baseball foarte valoros. Cum acesta este singura sansa sa plateasca nunta fiicei sale, il recruteaza si pe partenerul sau Paul si incearca sa il recupereze din mainile unui gangster obsedat de obiecte de colectie din sport.

Sa nu aveti asteptari prea mari doar pentru ca Bruce Willis e in distributie. Este un film simplut, relativ amuzant si destul de palpitant cat sa mentina un oarecare interes pana la final. nu stiu pe ce s-au cheltuit atatea milioane, pentru ca nu am vazut cine stie ce efecte, cascadorii sau alte artificii costisitoare. In incercarea de a fi originala, intriga este aproape aberanta, dar ca scuza pentru a manca o punga de chipsuri functioneaza orice.

Distributia este in acelasi timp si ingerul si demonul acestui film. Pe de-o parte, este unul din putinele filme recente cu Bruce willis in care el chiar are un rol relevant chiar daca nu a parut sa aiba prea mult chef de "joaca". Are o prestatie decenta, amuzanta,si autoironica. Pe de alta parte, co-protagonistul este Tracy Morgan, cu o interpretare la fel de gretoasa ca intotdeauna. Nu poate sa interpreteze nimic fara sa exagereze si a reusit sa depaseasca limita suportabilului chiar si acum cand personajul sau era in zona de confort. Tot la surprize placute trebuie sa amintesc si aparitiile surpriza din rolurile mai mici. Kevin Pollak, adam Brody si Seann William Scott au fost foarte amuzanti.

Daca ati vazut deja pana acum macar trei filme cu parteneri olitisti prieteni, poate unul chiar cu Bruce willis, atunci l-ati vazut si pe acesta, pentru ca nu iese cu nimic din tipar. Cand nu este armonie pe platou se simte in produsul finit. Bruce Willis l-a acuzat pe Kevin Smith ca a petrecut mai mult timp fumand marijuana decat vorbind cu actorii. Poate asa se explica si  momentele oscilante. Chiar si in aceste conditii, filmul este perfect pentru o dimineata in acre va luptati cu mahmureala, pentru ca nu va solicita foarte tare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!