vineri, 19 august 2016

Blitz (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen, Zawe Ashton, David Morrissey

Regizor: Elliott Lester [a mai regizat: Sleepwalker(2015), Love Is the Drug(2006)]

Incasari: 17.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80

Un politist dur este trimis sa prinda un criminal in serie, car eomoara alti politisti.

Filmul nu pierde vreme. Ni se prezinta repede si sumar protagonistul si antagonistul, iar restul timpului este rezervat scenelor de actiune. Totusi parca este putin prea simplu dupa gustul meu. In plus, ultimele 20 de minute sunt previzibile, iar povestile secundare exista doar ca sa se ajunga la o durata rezonabila a filmului si nu contribuie cu nimic la poveste; sunt absolut inutile. Nu avem nici prea multe efecte sau cascadorii. Avem doar cateva scene de lupta decente si un ritm alert, ca in Crank.

In rolul principal este Jason Statham. Mie imi place despre el in general; imi place stilul asta dur si neslefuit care il prinde foarte bine si imi plac si glumele lui ciobanesti. Si prestatia aceasta este fix din zona lui de confort, asa ca nu avem nici o surpriza aici. Nici de la partenerii lui de platou nu pot remarca vreo sclipire. Au fost decenti si atat.

Cuvantul care raspunde la orice intrebare despre film este "ok". Daca va place Jason Staham, cu siguranta o sa va placa si flmul; daca nu va place Jason Statham, atunci sansele sa va placa filmul sunt 50/50. Nu va veti aminti prea mult timp de el, dar berea si floricelele intra la fix in timp ce il vedeti. Este si putina drama acolo, ca sa se agate si publicul feminin de ceva. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!