duminică, 7 august 2016

Final Girl (2015)

Gen: Actiune

Distributie: Abigail Breslin, Wes Bentley, Logan Huffman, Cameron Bright, Alexandr Ludwig

Regizor: Tyler Shields [a mai regizat: Outlaw(2016)]

Buget: 8.000.000 $
Incasari: 7.000.000 $

Premii:
- Best Actress in a Feature Film Suppporting/Principal Role Age 5-11 (Gracyn Shinyei), The Joey Awards, Vancouver 2015

Nota Gealapa: 5.25

Un barbat invata o tanara cum sa devina o arma completa. Mai tarziu ea abordeaza un grup de barbati sadici care omoare femei blonde fara nici un motiv si vanatoarea incepe.

 Acest film este o tentativa plina d ebune intentii, dar pierduta in mediocritate. Intriga este relativ originala, dar personaje importante pentru poveste sunt dezvoltate superficial, astfel ca multe din actiunile lor par de neinteles. Am tolerat multe scene slabe, in speranta ca macar cea finala, pentru care esti pregatit tot filmul o sa salveze situatia, dar nu se intampla. Nici nu se incearca compensarea lipsurilor prin nimic altceva; nici scene gore, nici nuditate... nimic.

Distributia nu este neaparat rea, dar actorii au prestatii dezamagitoare. Wes Bentley este total neinspirat si are o interpretare lipsita de chef. De cealalta parte, Abigail Breslin arata ca ai are multe de invatat pana sa devina o actrita de prima mana. Personajele rele au fost si ele lipsite total de credibilitate si teroarea pe care trebuiau sa o transmita a lipsit cu desavarsire.

Desi filmul nu a beneficiat de un buget de block-buster, nu putem spune ca banii pe care i-a avut la dipozitie au fost chiar putini. Se puteau folosi mai eficient. Se simte mana neexperimentata a unui regizor debutant. In ciuda tuturor lipsurilor si a intepenelii generale, cred ca m-as uita la un sequel care sa aiba unele imbunatatiri. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!