sâmbătă, 30 martie 2019

Asher (2018)

Gen: Drama

Distributie: Ron Perlman, Famke Janssen, Richard Dreyfuss, Peter Facinelli, Jacqueline Bisset

Regizor: Michael Caton-Jones [a mai regizat: Urban Hymn(2015), Basic Instinct 2(2006), Beyond the Gates(2005), City by the Sea(2002), The Jackal(1997)]

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 58/100

Ultima misiune a unui asasin batran merge foarte gresit, fortandu-l pe acesta sa isi rascumpere greseala.


Intotdeauna o asemenea intriga va atrage, chiar daca nu mai este originala de ceva vreme. Din pacate, aici a fost pusa in scena intr-o maniera de-a dreptul deprimanta pe alocuri. Este un film simplu, chiar daca incearca sa creeze senzatia de profunzime, cu cate o bruma de umor pe ici pe colo si doar o mana de scene reusite. Impotriva acestor lucruri, filmul are totusi un oarecare magnetism si nu pot sa spun ca m-a plictisit.

Unii actori sunt destinati sa se potriveasca perfect in anumite roluri secundare si oricat incearca prin diverse filme sa preia fraiele si s fie protagonisti, parca le lipseste ceva, iar atunci cand se intorc la postura care i-a consacrat sunt mereu un deliciu pentru ochi. Cred ca este si cazul lui Ron Perlman, care a facut de-a lungul carierei cateva roluri secundare excelente, dar ca protagonist nu imi vine in minte un film in care sa ma fi impresionat si nu este cazul nici de aceasta data, chiar daca prestatia lui nu a fost rea deloc. Mai are o aparitie pasagera Richard Dreyfuss, iar in rest nu mai exista nici un nume care merita mentionat.

Filmul se vrea a fi o privire aruncata in mintea unui criminal de meserie si incearca o abordare dulce-amara pretentioasa, fara a avea insa suficienta substanta. Nu am vazut nici o lectie de viata demna de luat in seama, sau vreun moment care sa ma puna pe ganduri si sa ma faca sa reflectez la vreun aspect al vietii mele. Este un film asa si asa, iar daca alegeti sa il vedeti este o loterie daca va va placea sau nu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!