joi, 28 martie 2019

Accident Man (2018)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Scott Adkins, Ray Stevenson, Ashley Greene, David Paymer, Michael Jai White

Regizor: Jesse V. Johnson [a mai regizat: Triple Threat(2019), The Debt Collector(2018), The Beautiful Ones(2017), Savage Dog(2017), The Package(2013)]

Buget: 6.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45

Mike Fallon, Dl. Accident, este un asasin cu sange rece, ale carui metode inseala politia si ii incanta pe clientii sai. Este cel mai bun la ceea ce face, dar cand cineva drag este ucis chiar de cineva din echipa lui, el trebuie sa renunte la viata cu care este obisnuit pentru a razbuna singura persoana care a insemnat ceva pentru el.

Acesta este un film de mana a doua cinstit, care isi cunoaste limitele si incearca sa para mai mult decat este. Scenele de actiune sunt decente, exista personaje care sunt usor de indragit si chiar si umorul este reusit pe alocuri. Nu este un film original sau imprevizibil, dar este suficient de agreabilincat sa nu fie o pierdere totala de timp. Au existat si destule momente de cringe, dar per total nu m-am plictisit si pot spune ca aceasta clona britanica bugetara a lui John Wick, Kill BIll si Kingsman a reusit exact ce si-a propus.

Partea masculina a distirbutiei este un fel de allstar al actorilor de rang secund de la Hollywood, foarte experimentati, lucru tradus printr-o chimie bunicica intre ei si prin cateva interpretari bunicele. Partea feminina insa, chiar redusa numeric, a fost la un pas sa strice tot filmul cu niste interpretari supradramatizate si deloc credibile. Noroc ca nu a avut prea mult timp de ecran, iar efectele nepriceperii lor au putut fi reparate.

Daca iti setezi asteptarile corect, atunci acest film iti va parea excelent. Scott Adkins desi limitat ca actor, ofera ca de fiecare data scene de lupta foarte bune. Chiar daca povestea nu este originala, aceasta intriga va avea potential intotdeauna, asa ca nici asta nu este o mare tragedie. Este un film distractiv, daca aveti nevoie de o alegere leera si superficiala, iar daca sunteti fan Scott Adkins, cu atat mai mult trebuie sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!