marți, 26 martie 2019

A-X-L (2018)

Gen: SF

Distributie: Alex Neustaedter, Becky G, Alex MacNicoll, Dominic Rains, Thomas Jane

Regizor: Oliver Daly [aflat la primul lungmetraj]

Incasari: 8.467.697 $

Nota Gealapa: 6
Metascore: 29/100

A-X-L este un caine robot top-secret, care dezvolta o prietenie speciala cu Miles si este dispus sa faca orice pentru a-si proteja noul prieten.

Acest film puncteaza putin la originalitate si mai ofera o mana de scene decente, dar in cea mai mare parte este doar mediocru, ba chiar uneori amuzant de jenant. Aceasta minune a tehnologiei prezentata in film, un caine de razboi android, poate fi doborat de cateva drone sau un adolescent cu un arzator din ala cu care parlesti porcii. Ca esecul sa fie asigurat, aceasta masinarie sofisticata este...diesel si are nevoie de cate o canistra cu motorina din cand in cand pentru a functiona. Tabloul este completat de dialoguri banale aruncate intr-o poveste care urmeaza toate cliseele din manual.

Distributia nu este nici ea cine stie ce si nici nu prea avea cum sa fie, pentru ca orice actor responsabil fata de acriera lui nu prea avea cum sa accepte vreun rol aici. Scenariul nefiind foarte ofertant, iar abilitatile actorilor si ele destul de limitate, in mod logic, interpretarile sunt si ele destul de slabe, dar nu este neaparat o critica adusa protagonistilor, pentru ca senzatia mea este ca acestia chiar s-au straduit, dar este destul de greu sa fii credibil in anumite ipostaze.

Senzatia cu care am ramas este ca filmul a avut destul potential, irosit bineinteles. Pe scurt, un baiat se imprieteneste cu un caine robot; sfarsit. Nu pot acorda o nota mai mare acestui film, in primul rand pentru felul siropos in care se desfasoara actiunea. Unui copil sau unui adolescent usor impresionabil ar putea sa le placa acest film, dar pentru restul lumii este mai degraba de evitat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!