marți, 19 martie 2019

Altitude (2017)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Dolph Lundgren, Denise Richards, Jonathan Lipnicki, Chelsea Edmundson, Greer Grammer

Regizor: Alex Merkin [a mai regizat: No Escape Room(2018), The Art of Murder(2018), House of the Witch(2017), House of Bodies(2014), Percentage(2014)]

Buget: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 4.60

Unei agente FBI i se ofera milioane de dolari, pentru a scapa un hot dintr-un avion deturnat.

Acest film a inceput exact ca oricare alt film de mana doua si ma asteptam sa continue in aceeasi nota, ceea ce ar fi fost perfect, pentru ca exact un astfel de film ma asteptam sa vad. Din pacate, regizorul si producatorii au pierdut contactul cu realitatea pe parcurs si au incercat sa faca lucruri mult prea pretentioase cu banii de buzunar pe care i-au avut la dispozitie si astfel de la jumatate incolo, filmul a devenit aproape ridicol. Efectele vizuale au aratat ingrozitor, iar lucrurile care sfideaza logica au fost mult prea umeroase pentru a putea fi tolerate.

Distributia este una senzationala pentru un film mediocru, mediocritatea reprezentand de altfel o imbunatatire pentru acest film. Capul de afis il tine Dolph Lundgren, lucru acre ne coboara din start asteptarile, dar el nici macar nu a avut nu rol principal. Protagonista a fost Denise Richards, o actrita care nu este rea deloc in general si acre nu stiu cum a esuat in acest proiect. Pe langa ei, mai sunt cateva nume conscarate in filme de acest nivel. Este de prisos sa mai spun ca avand in vedere nivelul filmului si scenariul foarte slab ar fi fost imposibil chiar si pentru cei mai buni actori ai momentului sa produca o interpretare macar decenta.

Filmul este un dezastru total, dar daca iti adormi activa neuroni si te lasi patruns de atmosfera filmului, acesta ar putea fi totusi distractiv, pentru ca este posibil sa te simti bine si cand urmaresti un film prost. Desigur, acest lucru este mai usor de facut cand filmul respectiv are o doza cat de mica de autoironie, ceea ce aici nu este cazul. Sfatul meu este sa scoateti din lista de prieteni pe oricine va invita sa vedeti acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!