vineri, 15 martie 2019

A Dog's Purpose (2017)

Gen: Drama, Comedie

Distributie: Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton, Bryce Gheisar, K.J. Apa

Regizor: Lasse Hallström [a mai regizat: The Nutcrackers and the Four Realms(2018), The Hundred-Foot Journey(2014), Safe Haven(2013), The Hypnotist(2012), Salmon Fishing in the Yemen(2011)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 204.361.517 $

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 43/100

Un caine vrea sa descopere rostul lui pe pamant, pe parcursul mai multor vieti si schimband mai multi proprietari.

Acest film mi-a adus aminte de seria Look Who's Talking, care mi-a placut foarte mult cand eram copil. Mi s-a parut totusi ca acesta este un film mai matur si pe care l-a ajutat si progresul tehnologic, pentru ca arata mai bine decat filmele de care aminteam. Daca esti dispus sa accepti povestea si sa crezi macar pentru 90 de minute ca cel mai bun prieten al omului este o fiinta atat de profunda, ba mai mult care se si reincarneaza, atunci cu siguranta vei indragi acest film si vei receptiona mai usor mesajele pozitive pe care le transmite. Umorul si drama se imbina corect, iar filmul nu este plictisitor deloc.

Pentru un film in care distributia nu conteaza atat de mult, aceasta nu este rea deloc, avand componenta nume ca Josh Gad, Dennis Quaid sau Britt Robertson, actori experimentati care chiar ajuta filmul. Interpretarile lor sunt decente si suficiente pentru un film in care in prim plan sunt cainii. Au reusit sa se integreze in peisaj si nu strica exhilibrul destul de fragil al povestii, ba chiar pe alocuri am ami vazut cate o scena in acre si partea umana a distributiei a reusit sa creeze emotie.

Nu este cel mai bun film din istorie, dar va spun ca este surprinzator de bun, iar daca va plac animalele sau aveti cat de cat inima, nu are cum sa nu va placa. Uneori este recomandata o pauza de la filmele cu roboti si invazii extraterestre, iar o poveste simpla si sinsibila poate fi o gura de aer binevenita. Bineinteles ca daca il luam la puricat ii putem gasi destule defecte, dar de data asta as fi mai indulgent si m-as concentra pe mesaj. Prin urmare, vi-l recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!