luni, 27 iunie 2016

He Never Died (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Henry Rollins, Booboo Stewart, Kate Greenhouse, Jordan Todosey, David Richmond-Peck

Regizor: Jason Krawczyk [a mai regizat: The Briefcase(2011), Hard Damn Hitch(2008)]

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 72/100

Jack, un proscris, este smuls din zona de confort cand lumea de afara ii bate la usa si el nu isi poate tine in frau trecutul violent.

Acest film a fost una dintre cele mai mari surprize din ultima vreme. Nu in sensul ca a fost mult mai bun decat ma asteptam, ci pentru ca a fost complet diferit decat eram eu setat. Usor amuzant, dar in cea mai mare parte violent, filmul depaseste un inceput greoi ca sa te tina apoi cu sufletul la gura pana la final. Scenariul nu are prea multe cuvinte, dar nici nu erau necesare pentru ca exista riscul ca acestea sa strice filmul. Finalul nu este nici el foarte edificator si te lasa sa te intrebi la ce rahat te-ai uitat pana acum.

Distributia nu anunta nici ea vreo capodopera, ci prevestea mai degraba un dezastru. Din fericire toata lumea s-a achitat onorabil de sarcini. In afara de protagonist, restul rolurilor sunt suficient de marunte pentru a nu strica nimic. In rolul principal, Henry Rollins face o treaba bunicica. Este extrem de credibil in rolul de dur si nu a iesit din personaj nici macar cat sa clipeasca.Nu m-as mira sa il vad mai des de acum si in filme mai importante, iar eu cu siguranta o sa il urmaresc atent.

Nu sunt multe filme care sa imbine atat de reusit comedia, horrorul si drama si cu siguranta nu ma asteptam sa gasesc acest mix bun la un film de categoria B. Ritmul este si el unul potrivit. Per total as spune ca o persoana matura si deschisa la minte va aprecia acest film. Daca va doriti ceva mai mult decat violenta fara sens si replici stereotipe, vi-l recomand cu incredere; nu veti fi dezamagiti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!