sâmbătă, 4 iunie 2016

Blood of Redemption (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Dolph Lundgren, Bily Zane, Gianni Capaldi, Vinnie Jones, Robert Davi

Regizor: Giorgio Serafini [a mai regizat: Don't Let Me Go(2016), My Boy(2015), Sin Fronteras/Without Borders(2014), A Certain Justice(2014), Ambushed(2013)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 5.15

Quinn a avut de toate: putere, bani, un frate care il idolatriza si o femeie care il iubea. Dar a avut si dusmani. Intr-o singura noapte, tradat de cineva din cerculs au de prieteni, este arestat si pierde totul. Bineinteles ca atunci cand iese din inchisoare primul lucru pe ordinea de zi este razbunarea.

Chiar daca vorbim de un film de actiune mediocru, este totusi unul din cele mai bune filme cu Dolph Lundgren din istoria recenta. Nu este cea mai originala poveste si nici nu a avut mijloacele de a fi pusa in scena intr-un mod care sa ma dea pe spate. Chiar si asa a reusit sa ma tina atent si nu pot sa spun ca m-am plictisit, in ciuda unor scene lipsite de logica. Sunt destule rasturnari de situatie, unele reusite altele mai putin. Din pacate cea mai mare dintre ele este extrem de previzibila si deconspira finalul mult prea devreme.

Pentru un film de actiune de mana a doua, pot spune ca a adunat o sumedenie de actori de categoria B cunoscuti si experimentati. Luate individual, prestatiile lor au fost chiar decente. Din pacate nu a existat pic de chimie intre ei. Senzatia e ca regizorul a adunat un grup de oameni acre se urasc intre ei si i-a pus sa munceasca impreuna.

Cand nu ai bani este mai bine sa lasi efctele speciale deoparte si sa te concentrezi asupra altor lucruri, chiar daca faci un film de actiune. Nu s-a intamplat asta in acest film, iar efectele sunt deplorabile. Nici macar scenele cu impuscaturi nu au fost prea reusite; s-a abuzat prea mult de cliseul eroului singuratic care este asaltat cu focuri de arma in camp deschis, dar in mod miraculos nu este atins de nici un glont. Sunetele de impuscaturi si cele din timpul luptelor corp la corp aminteau de anii '80. Daca tot vorbim de lucruri false, starurile porno Tasha Reign si Rikki Six, ambele posesoarele unor perechi de sani falsi, au o scena fierbinte care mai detensioneaza putin atmosfera incarcata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!