sâmbătă, 25 iunie 2016

Baby Mama (2008)

Gen: Comedie

Distributie: Tina Fey, Amy Poehler, Sigourney Weaver, Greg Kinnear, Dax Shepard

Regizor: Michael McCullers [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 62.000.000 $

Premii:
- Best WTF Moment (Amy Poehler peeing in the sink), MTV Movie Awards, 2009

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 55/100

O femeie de cariera care viseaza sa aiba un copil descopera ca este infertila si anagajeaza o alta femeie sa ii fie mama surogat.

Scopul acestui film este sa inlature orice urma de masculinitate din barbatii acre fac imprudenta sa il vada. Este atat de feminin ca la sfarsit imi venea sa alapatez pe cineva. Nu este chiar original si nu este nici spectaculos. Povestea, ca si scenariul, este decenta si suficient de amuzanta cat sa te tine ocupat o ora si jumatate. Ma asteptam sa fie un adevarat dezastru, dar as spune ca a fost chiar decent.

Suprinderea mea este chiar mai mare pentru ca in cele doua roluri principale sunt doua femei pe cae le-as calca cu masina daca as avea ocazia: Tina Fey si Amy Poehler. Daca Poehler a fost la fel de enervanta ca intotdeauna, as spune ca Tina Fey a avut chiar o prestatie bunicica. Nu ma voi transforma insa in fanul ei. Exista si cateva aparitii suprinzatoare prin rolurile mici, pentru a adauga sare si piper distributiei. Cred ca e prima data cand imi place de Steve Martin intr-un film.

Filmul este destul de oscilant. Scenele reusite, cu umor inteligent, alterneaza cu cele pline de clisee si glume invechite. Atentie barbati, acesta este un film cu si despre femei. Toti barbatii din film sunt de decor si nu sunt altceva decat unelte lipsite de minte al caror singur scop este sa inlesneasca implinirea dorintelor fiintelor supreme, femeile. Daca aveti o pereche de sani functionali, probail ca o sa gasiti acest film extrem de agreabil si vi-l recomand. In caz contrar, ami bine va apucati de crosetat si tot veti avea parte de ceva mai masculin. Am plecat sa beau o bere si sa strivesc cutia de frunte.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!