sâmbătă, 25 iunie 2016

All the Real Girls (2003)

Gen: Romantic

Distributie: Zooey Deschanel, Paul Schneider, Patricia Clarkson, Shea Whigham, Danny McBride

Regizor: David Gordon green [a mai regizat: Our Brand Is Crisis(2015), Manglehorn(2014), Joe(2013), Prince Avalanche(2013), Black Jack(2011)]

Buget: 2.500.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Best Actress (Zooey Deschanel), Mar del Plata Film Festival, 2003
- Special Jury Prize - Dramatic (David Gordon Green - for emotional truth), Sundance Film Festival, 2003


Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 71/100

O poveste de dragoste dintr-un orasel marunt, intre un barbat cu reputatie de afemeiat si sora celui mai bun prieten al sau.

Insensibilul din mine ar putea scoate in evidenta doar banalitatea intrigii. Un barbat se indragosteste de sora prietenului sau, acesta se supara, iar cand in sfarsit e ok cu relatia, partea feminina inseala si totul se duce dracu'. Ca sa fiu obiectiv, trebuie sa recunosc ca povestea are si o oarecare profunzime, iar scenariul are multe dialoguri puternice. Totusi, nu am vazut demult o poveste asa deprimanta.

Distributia este excelenta daca ne luam exclusiv dupa nume. Din pacate fix in rolul principal a fost ales actorul gresit dupa parerea mea. Paul Schneider nu m-a impresionat deloc. Prestatia lui a fost mediocra si nici nu a avut nici un fel de chimie cu Zooey Deschanel, care chiar s-a straduit. Din rolurile mici l-as remarca pe Danny mcBride; e prima data cand il vad interpretand un personaj serios.

Avem parte de un film lent, sensibil, naiv si care violeaza sufletele personajelor principale; atat de profund vrea sa fie. Vedem poate cea mai drastica schimbare a unui barbat dur intr-un fatalau. Eu sunt convins ca fiecare dintre voi care alege sa il vada isi va aduce aminte de o despartire.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!