sâmbătă, 11 iunie 2016

Autumn in New York (2000)

Gen: Drama

Distributie: Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia, Elaine Stritch, Vera Farmiga

Regizor: Joan Chen [a mai regizat: Tian Yu(1998)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 190.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 24/100

O drama romantica despre un playboy batranel care se indragosteste de o tanara frumoasa, dar care sufera de o boala incurabila.

Ma asteptam sa vad un film siropos, ceea ce s-a si intamplat, dar ma asteptam sa fie si bun, dar nu a fost cazul. Povestea nu este originala deloc si nici nu a fost transpusa intr-un scenariu de Doamne-ajuta. Mana novice a regizoarei (prima regizoare asiatica a unui film important de la Hollywood) se simte, pentru ca un regizor experimentat nu ar fi trecut cu vederea atatea momente moarte si scene inutile. Macar concluzia filmului este una realista (spoiler): dragostea nu invinge chiar tot.

Distributia este ce ma facut sa am sperante si asteptari de la acest film. Din pacate toti acesti actori sunt foarte buni individual,d ar impreuna au fost aproape mediocri. Chimia dintre cei doi protagonisti este aproape inexistenta, iar actorii din rolurile secundare au mult prea putin timp de ecran pentru ca interpretarile lor sa conteze. Din punct de vedere al prestatiei artistice, in afara de un exces de lacrimi, nu prea am primit nimic.

Daca scoatem scenele care nu aduc nimic filmului, inclusiv finalul prleungit inutil, acest film nu ar fi durat mai mult de 80 de minute. Astfel ca ritmul este unul lent... foarte lent. Va avertizez ca este atat de trist, incat persoanele deprimate cu tendinte suicidale vor fi impinse de acest film sa faca pasul final. Ce mi-a atras atentia in schimb, este cinematografia care propune o cromatica interesanta, aleasa foarte inspirat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!