marți, 2 noiembrie 2021

I Love Yout Too (2010)

Gen: Comedie

Distributie: Brendan Cowell, Peter Dinklage, Yvonne Strahovski, Peter Helliar, Megan Gale

Regizor: Daina Reid [aflata la primul lungmetraj]

Buget: 4.500.000 $
Incasari: 1.980.411 $

Nota Gealapa: 6.90

Un tip care are fobie de angajament și prietenul lui hipster fac echipa pentru a cuceri femeile visurilor lor.

Pot spune despre acest film ca este o comedie cinstita si un film corect de categorie B. Este un film australian simplu, care arata pe alocuri mai auster decat bugetul pe care l-a avut la dispozitie, dar focusul a fost mai degraba pe scenariu si acest lucru se vede. Fara sa fie vreo capodopera, este bine scris si ofera destule dialoguri interesante si chiar surprinzator de multe scene amuzante, folosind un umor de calitate buna. Nici muzica si nici cinematografia nu m-au dat pe spate, dar per total pot spune ca I Love You Too este un film destul de agreabil cat sa il consider reusit.

Distributie nu este nici ea impresionanta si in afara de un Peter Dinklage inainte sa apara in Game of Thrones si poate  Yvonne Strahovski, nu prea sunt nume care sa atraga atentia si sa creeze interes. Din fericire insa, am simtit placerea actorilor si chimia dintre ei, crae i-au ajutat sa produca prestatii cel putin in nota filmului daca nu chiar putin mai bune. Nu pot spune ca cineva anume s-a detasat si vreun personaj m-a facut sa empatizez cu el mai mult decat cu restul, mai ales ca nu se intampla mari drame in film, dar per total, intregul tablou mi-a dat o stare de bine privindu-l.

In mod normal nimeni nu ar avea nici un motiv sa vada un asemenea film, despre care nu a auzit nimic si pare ca nu are ceva deosebit de prezentat, dar iata-ma indemnandu-va pe cei care cautati o comedie simpla si sensibila cu foarte putine momente cringe. Si specificul regional australian este foarte putin prezent si el, astfel filmul a evitat sa se niseze doar in tara sa de provenienta si cred ca va fi la fel de agreabil pentru toata lumea. Fara sa fie memorabil, cred ca este un film care merita o sansa si va va aduce putina bucurie si buna dispozitie intr-o seara, inainte sa il uitati definitiv intr-un timp relativ scurt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!