duminică, 7 noiembrie 2021

Deep Evil (2004)

Gen: Horror, SF

Distributie: Lorenzo Lamas, Ona Grauer, Adam J. Harrington, Jim Thorburn, Will Sanderson

Regizor: Pat Williams [a mai regizat: Love in Winterland(2020), Write Before Christmas(2019), Christmas Bells Are Ringing(2018), Wedding of Dreams(2018), Dead Rising: Endgame2016)]

Buget: 1.500.000 $

Nota Gealapa: 5.10

După un accident care are loc într-un laborator de cercetare secret din îndepărtata Alaska, o echipă de mercenari calificați este trimisă să investigheze dacă acesta a fost cu adevaratun accident sau un act terorist.

Pentru un SF de origina canadiana, facut pentru televiziune si cu Lorenzo Lamas in rolul principal, acest filme este chiar decent. Este o poveste banala, asezonata cu dialoguri proaste si efecte vizuale de toata jena, dar reuseste sa fe coerent, este dinamic, nu dureaza prea multe, iar in unele momente este atat de prost ca devine amuzant. Nu este totusi un film bun nici macar dupa standardele filmelor de televiziune, iar daca se va difuza la un moment dat in Romania, probabil va ajunge pe National TV,s au maxim Prima.

In afara de Lorenzo Lamas nu am recunoscut nici un nume, iar Lorenzo Lamas nu a fost un protagonist sinonim cu calitatea in nici un moment al carierei ale si nu se va mai schimba asta niciodata. Si aici ne ofera o interpretare in nota lui obisnuita, adica una de mediocritate. Chiar si asa mediocru fiind, prestatia lui este cu mult mai buna decat a unor colegi de-ai sai de platou. Unii dintre ei mi-au dat senzatia ca nici macar nu sunt actori profesionisti. Am vazut interpretari mai reusite de la tineri actori aspiranti in filme facute cu o singura camera tremuranda si cu scenarii mult mai sumare.

Intriga este un absolut banala si mai uzata decat franele unei masini de pe Uber si anume un extraterestru scapat dintr-un container unde era izolat si studiat si care urmeaza sa distruga planeta. Sunt o gramada de erori d elogica in poveste, dar cui ii pasa de asa ceva intr-un asemenea film. CRed ca pot numi o singura scena reusita: chiar in primele momente ale filmului Lorenzo Lamas benefiziaza de un lapdance topless si cred ca acela este punctul culminant, pentru ca de acolo totul o ia la vale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!